Call of Duty: WWII – DLC3: United Front is gelanceerd!

Het is vandaag veel te warm om buiten te zitten…

Dus op het heetst van de dag kunnen we maar beter even ontspannen en gamen! En aangezien we deze dagen overspoeld worden door het WK voetbal, laten we FIFA 18 even in de kast en gaan we voor een goede Call of Duty namiddag! En goed nieuws…er is een update!

De geallieerden worden sterker in DLC-pack 3 voor Call of Duty: WWII – United Front. Ervaar de opmars naar Berlijn in drie nieuwe multiplayermaps en trek op door Noord-Afrika in een nieuwe War Mode-missie: Operation Supercharge.

Sluit je aan bij nieuwe helden in een unieke Nazi Zombies-ervaring. Maak een gevaarlijke reis door geïnfecteerde landen en waag je aan The Tortured Path, een totaal nieuw gruwelijk verhaal voor Call of Duty: WWII Nazi Zombies…
Nog niet overtuigd? Bekijk dan deze trailer maar eens!


 

You May Also Like

6 must read boeken voor de moderne gentleman

Boeken voor de gentleman? Ja hoor ze zijn er in alle mogelijke maten en ...

Met 4 vrienden dobberen op het water: Hammocraft!

Water en rustig relaxen, dat zijn nu toevallig 2 begrippen die voor de Whatmatters ...

We krijgen niet genoeg van hout

Elk goed verhaal begint met een gek idee, als we de heren en dames ...

Hosting door Fraai