Baobab Beach Club, een POP-UP oase in De Kempen

Onder het motto: “Veel plezier hebben ze dit jaar niet gekregen in ’t Kuipje, we moeten iets terugdoen!” halen ze het zuiden naar Westerlo en is Baobab Beach Club geboren! Westerlo ligt voor de aardrijkskundige leken los in het midden tussen Hasselt en Antwerpen.

Wegdromen in een tropische tuin met een heerlijke cocktail in de hand, genieten aan een prachtige zwembad van de lekkerste snacks en sharing-plates of dineren in een  luxe grill restaurant terwijl Baobab Beach met het vallen van de avond een hippe beachclub met gezellige lounges wordt waar je al nippend van je drankje kan genieten op de muziek van resident dj’s als Robert Abigail en DJ F.R.A.N.K?

Van 8 juni tot half september kan je van donderdag tot zondag terecht vanaf 13u om je even in het buitenland te wanen. De toegang is gratis, met uitzondering van special events (1x per week).

En voor zij die na gisteren alsnog de Belgen willen volgen in Rusland, is er goed nieuws. Tijdens het WK zenden ze er alle Belgische matchen uit op groot scherm, ook op de normale sluitingsdagen. De bar zal dan 2u voor aanvang geopend zijn.

You May Also Like

Festivaltip: The Day Before Tomorrow (Brasschaat)

De naam zegt het zelf… Nog niets te doen op de vooravond (of zeg ...

Romain Roquette, als de salade wat meer mag zijn

Nu houden we wel van een lekker stukje vlees bij Whatmatters, maar af en ...

Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop

Omdat wij als echte mannen naar de barbier gaan… Wie gaat er als man ...

Hosting door Fraai