Air Jordan & Levi's creëren samen heerlijke sneaker en blitz jasje

Wat een heerlijke collab…
Levi’s® en Jordan slaan de handen opnieuw in elkaar. Beide brands brengen de signature Air Jordan stijl en de klassieke Levi’s® premium denim dus weer samen. De twee sport- en stijliconen vinden hun roots opnieuw uit door zorgvuldig het DNA en erfgoed van beide merken met elkaar in evenwicht te brengen met als resultaat een heerlijke sneaker en een blitz jasje.


Levi’s® x Air Jordan IV

Zwarte en witte denim brengen het klassieke vakmanschap van Levi’s® tot leven in het silhouet van de legendarische Jordan IV’s. De iconische Levi’s® “Two Horse” patch werd geremixt met het Jumpman logo en staat op de tongue van iedere schoen en hangtag. Als finishing touches vind je details terug op de buitenzool, gouden naden, bijpassende gekleurde veters en het klassieke Levi’s® Red Tab label.

In België zal de Jordan Reversible Trucker Jacket verkrijgbaar zijn vanaf 20 juni in beperkte oplage in de Levi’s® winkel in de Kammenstraat in Antwerpen, voor een prijs van €180. De Jordan x Levi’s® Air Jordan IV zijn helaas (nog) niet verkrijgbaar in België.


Credits: Levi’s®

You May Also Like

2 YOUNG, het favoriete merk van de profvoetballer

Als 2 jonge kerels een eigen Belgisch modelabel uit de grond stampen, dan kunnen ...

Dockers innoveert met de Smart 360 Flex

Wij zijn intelligent, je vrouw is in het beste geval intelligent, maar je broek? ...

Ophelia: een genie in lingerie!

Terwijl Jens met een waar kennersoog setje na setje weet boven te halen, moet ...

Hosting door Fraai