Whatmatters Travel: Dit is het meest fotogenieke hotel ter wereld

Er mag royaal met # gegooid worden! 

De vakantie komt eraan, of is voor sommige al bezig, en dan worden we met zijn allen weer overspoeld met foto’s op sociale media van lekker eten, verfrissende infinity pools, cocktails op het strand of de meest adembenemende uitzichten.

Voor de verandering moet je maar eens op Instagram de #maldives intikken. 5,5 miljoen mensen zijn er blijkbaar al op vakantie geweest want dit is zowat één van de meest populaire vakantiebestemming-hashtags die er bestaat. En terecht?

Misschien wel! Het Anantara Kihavah resort werd onlangs door het magazine Luxury Travel Advisor benoemd tot meest fotogenieke hotel ter wereld. Heerlijke zwembaden, een onderwaterrestaurant en bijna 100 villa’s die op houten palen in de kristalheldere oceaan staan…dichter bij het paradijs ga je niet komen.

Doch, het paradijs is niet zo goedkoop. Een verblijf kost je tussen de 800 en 6.500 Euro…euh…per nacht. Wij houden het voorlopig nog wel even bij het scrollen op de #maldives.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

6 redenen om alleen te reizen

Single? Sterkte! En toch zijn er ook voordelen aan verbonden, zo kan je bijvoorbeeld ...

Omdat het (ver)mout: gloednieuw in Gent

Ja, je kan nog met een gerust gemoed aan een gin tonic staan sippen. ...

De comeback van DJ Junior Grassi: LIPPS Knokke!

Of we DJ Junior Grassi kennen? Wat een belachelijke vraag, Junior is voor Whatmatters ...

Hosting door Fraai