Whatmatters Travel Tip: Vakantievilla in Mexico

‘Ik ben naar Mexico gekomen, het land van liefde en de zon, t’was in de schaduw van de bomen dat net als in dromen een sprookje begon’

Wie als Belg Mexico zegt, denkt meteen aan Zangeres Zonder Naam en aan het gezegend jaar 1986 waar onze Rode Duivels zowaar de halve finale van de wereldbeker haalde. Beter werd het nooit en het is voor onze huidige, en vooral gouden, generatie een enorme uitdaging om in de voetsporen van Jean-Marie Pfaff, Ceulemans, Enzo Scifo en andere helden te geraken.

Hetgeen de helden van ’86 hebben mogen ondervinden is dat Mexico een groot land is, om niet te zeggen, een enorm groot land. Niet direct een land om tijdens het reizen even te doorkruisen. Dan kan je maar beter gelijk op één plaats zijn waar je de nodige rust en faciliteiten hebt om goed te ontspannen…deze villa bijvoorbeeld.

Wat ooit een vervallen krot was, is nu veranderd in luxe villa met een mix van allerhande moderne en vintage elementen. Eén van die elementen dat wel bbijzonder de aandacht trekt is het zwembad. Dit verbindt namelijk twee ruimtes van het huis en in deze toch wel geslaagde verbinding kan je nog eens rustig vertoeven in een hangmat.

De woning bestaat uit twee slaapkamers met, hoe kan het ook anders, ieder een eigen badkamer, een keuken, eetkamer en lounge.  Kostprijs om hier je vakantie door te brengen? €200 per nacht en te boeken via Airbnb. Niet eens overdreven, wel?

Bron: Pureluxe

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Amber Bernstein heeft goede genen!

Amber Bernstein is gek van lingerie en daar kunnen we toch werkelijk niets op ...

Prettig pittig

Toeristenvallen, eten van matige kwaliteit en soms redelijk verlaten, nee fan van de restaurants ...

Verser dan bij ‘The Rock’ zal je vis niet geserveerd worden

Zanzibar…heerlijk vertoeven… Voor de aardrijkskundige leken onder ons…Zanzibar of Unguja is een eiland aan de oostkust van Afrika dat ...

Hosting door Fraai