Schrik van spinnen? Dan is de remake van Arachnophobia niets voor jou!

En uiteraard is er niemand beter dan Saw-regisseur James Wan om deze te producen…

Mannen die op zoek zijn naar een date waar veel lichamelijk contact mee gemoeid is, opletten! Over het algemeen zijn jongedames en spinnen geen match. Dus, voor een date in de vorm van een avondje bioscoop waarvan je met zekerheid weet dat ze dicht bij jou kruipt, ben je met de remake van de beruchte film uit 1990, Arachnophobia, aan het juiste adres. 

Voor zij die de film, met in de hoofdrollen Jeff Daniels, Julian Sands en John Goodman, nog niet kennen…Arachnophobia vertelt het verhaal van een dokter die samen met zijn gezin naar het platteland verhuist. Echter, het huis wordt geteisterd door een gevaarlijke giftige inheemse spinnensoort.

Hieronder vind je de trailer uit 1990 nog eens terug. Maar weet, als Wan er zich mee gaat bemoeien, de remake best wel een stuk heftiger gaat worden! Wanneer de film juist zal gemaakt worden en uitkomen, is nog niet bekend. Wij kunnen alvast niet wachten tot een goed stukje bioscoophorror!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Afspraak bij de BARBIER!

Een deftige kapper vinden, zelfs als man, is geen sinecure. Geloof onderstaande redacteur maar ...

Peaky Blinders lost details over seizoen 5

We kijken al uit naar 2019 Laten we een kat een poes noemen, geen ...

Slimme mensen drinken meer alcohol!

Beste drinkebroers, we hebben goed nieuws: het is eindelijk wetenschappelijk bewezen: slimme mensen drinken ...

Hosting door Fraai