Chopard komt met bruut gelimiteerd klokje met brandstofmeter

30 jaar partnership met de Mille Miglia-rally vier je zo!

Het Zwitsers horlogemerk Chopard komt naar aanleiding van zijn 30-jarige partnership met de legendarische Mille Miglia-rally met een speciaal horloge, de Chopard Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale…en deze heeft zowaar een brandstofmeter.

Niet dat je met dit exclusief klokje moet gaan tanken, neen, de ‘brandstofmeter’ laat zien hoeveel uur gangreserve het klokje nog heeft. Duidelijker kan een knipoog naar de rally niet zijn. Maar dit is nog niet alles…zo staat er ‘Brescia-Roma-Brescia’ op de achterkant van de kast gegraveerd. Twee steden die op de route van de rally liggen. Verder is het uiteinde van de secondewijzer uitgevoerd in de kleur ‘Rosso Corsa’ wat dan weer duidelijk verwijst naar het merk met het steigerend paard, Ferrari.

Het automatische horloge is gelimiteerd tot 1000 stuks en kan je ‘op de kop tikken’ voor een dikke 7500 Eurootjes.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Een badpak met borsthaar!

Trends komen, trends gaan, maar als deze doorbreekt dan is het einde helemaal zoek. ...

Met de Spyra One Water Gun ben jij de Koning van het watergevecht!

Beter konden we op Kickstarter niet vinden! De temperaturen stijgen alweer en een tweede ...

Calcio Storico, voetbal maar dan anders

Bij Whatmatters zijn we thuis in het voetbal. Alle betaalde en (officieel) onbetaalde reeksen ...

Hosting door Fraai