Topsportster Suzanne Schulting heeft de mooiste derrière van Nederland

Kijken mag, aankomen niet…

Billenmannen opgelet…Onze helden van FHM Nederland hebben onlangs niet alleen de mooiste vrouw van Nederland verkozen, ook zij die met de mooiste bips. Niet verwonderlijk ging het goud naar een jonge vrouw die hard moet werken met haar billen, schaatster Suzanne Schulting bijvoorbeeld. Zij mocht dan ook plaatsnemen op het hoogste schavotje en liet onder andere Doutzen Kroes achter zich.

Het is voor de jonge knapperd ondertussen al de derde titel dit jaar. Eerder ging de ravissante sportvrouw er ook al vandoor met de titel Mooiste Sportvrouw van Nederland en won ze het goud op de 1.000 meter shorttrack op de Olympische Spelen in Pyeongchang.

Aan de heren van FHM liet ze alvast volgende reactie optekenen…“Hahaha, nou ontzettend bedankt. Ik voel me zeer vereerd. Het is niet zo dat ik expres m’n best doe voor m’n billen. Ik train voor het schaatsen en dat mijn billen daardoor zo goed uitpakken is natuurlijk mooi meegenomen.”

Wij zouden ze ook wel eens graag meenemen…

Cover: Instagram

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Shelly Osselaer toont dat je het met wilskracht ver kan schoppen

Vandaag brengen we bij Whatmatters een ietwat apart verhaal. We stootten op een Facebookpost ...

Véronique De Kock hypothekeert witte Kerst!

‘Het verdwijnt als sneeuw voor de zon’, een uitspraak die we evengoed nu kunnen ...

Wat een 'Présence'…Charlotte Glorieux

Een jongedame hoeft niet zo nodig op te vallen met grootse woorden. Iemand die ...

Hosting door Fraai