Vlaamse Pareltjes Deel XIV: Tahnee

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Afgelopen weekend waren we op de opening van Baobab Beach Club, in de schaduw van het ’t kuipje, het stadion van Westerlo, in de anders zo stille Kempen. We botsten daar tijdens het bestellen van een verfrissend drankje op de heerlijk mooie, sexy en vooral knalhete Tahnee. De ijsblokjes die ze nog snel in ons cocktailglazen gooide, smolten dan ook als sneeuw voor de zon.

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via info@whatmatters.be, wie weet is zij de volgende in het rijtje!

Cover: Facebook

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Met Sharon Pieksma naar Ibiza?

Als je wilt weten waar ze topmodellen kweken, steek dan even de grens over ...

Nerize Peyper: alleen de naam doet al dromen!

Met een naam als Nerize Peyper moet je natuurlijk potten breken. Al zijn we ...

Hosting door Fraai