Voetbalminnend gamer opgelet: De eerste trailer van FIFA 19

Afgelopen week is de E3-beurs, of zowat het Walhalla van de gamende medemens in Los Angeles officieel gestart. Deze werd afgetrapt met een persconferentie van EA waarin zij traditiegetrouw heel wat nieuwe games toonden. En nog traditioneler dan pakweg een kerstboom met Kerstmis was daar uiteraard ook de nieuwe FIFA bij. Zo weet je gelijk wat je binnen een paar maanden onder diezelfde kerstboom kan laten leggen.

En zijn er nieuwigheden? Uiteraard! Zo heeft FIFA 19 zoals eerder al aangekondigd zowaar de Champions League en Europa League licentie kunnen bemachtigen. Dit is gelijk de enige kans dat Club Brugge de beker met de grote oren kan winnen…we geven het maar mee.

Hier alvast de trailer…

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Foute boel! Kamping Kitsch Club komt met wintereditie!

Goed nieuws voor de Kamping Kitsch Club fans, Kerst komt voor hen iets vroeger ...

Dé schoen voor de hardloper: Nike REACT

Dat Nike blijft innoveren, daar valt waarschijnlijk niemand stijl van achterover. De ene innovatie ...

De machtige customized bikes van Republic Dutch

Nu de lente weer bijna in het land is en we onze wielerhelden elk ...

Hosting door Fraai