Whatmatters Real Estate: Een paleisje in Kreta

Oh Oh Cherso, next level!

We gaan voor Grieks vandaag! Voor de stiekeme snoodaards die denken dat we langs de achterdeur binnenkomen, vergeet het, we komen binnen langs de grote poort! De poort van een gruwelijk dikke villa in het zuiden van het Griekse eiland Kreta, op zo’n 55 kilometer van Heraklion.

De ‘Ringhouse’ staat in schil contrast met de comazuipende jeugd in het Griekse feestgedruis. Ver weg van de vele openbare stranden hebben de mannen van decaACHITECTURE een minimalistische crib gebouwd op een klif met uitzicht op de Libische Zee.

Wat de kostprijs is en of het überhaupt wel te koop staat, daar hebben we het raden naar maar wie over genoeg sollen beschikt kan wel een poging doen. Is met geld niet alles te koop? Soit, Oh Oh Cherso, Next Level…we’re in!

Foto’s: George Messaritakis & DecaARCHITECTURE

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

De 5 duurste steden van Europa

We gaan niet zo vaak op vakantie bij Whatmatters, maar als we gaan dan ...

6 coole runners voor als je wil gaan lopen

Te weinig ik geef het grif toe. Dat zou momenteel mijn antwoord zijn, ga ...

Waaghals Mister C. duikt onder in de tunnels van Rijsel op zoek naar goud in het blauwe meer

Veel mensen (vooral grensbewoners) kennen Rijsel niet alleen als de grootste stad in het noorden ...

Hosting door Fraai