Vlaamse Pareltjes Deel XIII: Sarah Mertens

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Sarah Mertens, opnieuw een knapperd uit de ruime omgeving van Limburg en wel eentje die we ook wel eens  tegen het lijf lopen in Versuz of Ipanema, vaak in gezelschap met een andere voor ons bekende knapperd als Luna Stevens. In de bio op haar Instagram mochten we ook volgende wijsheid ontdekken: “Succes is the Sum of small efforts repeated day in and day out!”…wij zullen eens een effort doen en scrollen door haar feed!

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via info@whatmatters.be, wie weet is zij de volgende in het rijtje!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Hottie Joke Van de Velde heeft geen last van barkoude weer!

Vandaag is het meestal zonnig, maar wordt het iets frisser dan de voorbije dagen. ...

Met plezier naar school met The College Babes!

Ontbrak het je aan verstand of had je gewoonweg geen zin om aan studie ...

Kendall Jenner zet het nieuwe jaar goed in!

Dat het een geweldig jaar voor Kendall Jenner was dat hoeft geen betoog. Haar ...

Hosting door Fraai