Ook in Temptation Island ‘VIPS’ gaan ze lekker scheef! (video)

De eerste teaser is gelost en het zal er opnieuw heet aan toe gaan!

Volgende week is het zover. Dan begint de volgende reeks van Temptation Island. Helaas voor ons Belgen, zullen er dit seizoen geen Belgen meedoen en zal het ook niet worden uitgezonden op Vijf. Het is ook een ‘VIP’-versie, waar drie bekende Nederlandse koppels de verleiding met tal van gewillige dames en heren zullen aangaan.

Eén koppel kennen we nog. Niels en Rosanna, die vorig jaar nog meededen aan het programma. Kunnen ze het deze keer wel aan? De eerste keer liep hun relatie anders wel wat scheurtjes op. En neem dat maar letterlijk én figuurlijk…want ook Rosanna’s liefdesgrotje hield het niet na wat ‘vieze dingen’ met krachtpatser Alex eindigde ze zelfs op spoed. We kunnen verkeerd zijn maar in de eerste beelden hieronder lijkt het wel alsof haar vriend Niels deze keer erg veel moeite zal hebben om de verleiding te weerstaan…we smullen er ondertussen nu al van!

Als we kunnen vertrouwen op onze ogen denken we ook een voor ons en onze trouwe lezers bekend gezicht te zien. De lookalike van Angelina Jolie, Dorien Rose Duinker lijkt ons alvast één van de vrijgezellen dames te zijn! De Brad Pitts van het eiland zijn alvast gewaarschuwd want een korte blik op haar Instagram bevestigde ons vermoeden.

Wij zoeken alvast wat Nederlandse vrienden met een abonnement op Videoland, dat deze reeks exclusief zal uitzenden!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Op de dag van Vlaanderens Mooiste, is Nederlandse Puck Moonen de knapste

Sorry aan de trouwe lezers van Whatmatters, vandaag zal het allemaal een beetje minder ...

Melissa Poels (Lis) werkt aan een nieuw project en wij weten welk …

Aangezien we tegenwoordig wel eens in Amsterdam ronddwalen krijg je af en toe eens ...

Verkiezing Romanie Schotte tot Miss België doorgestoken kaart?

Miss-verkiezingen…altijd een feest op onze redactie. Het is dan ook onze job deze vleeskeuringen ...

Hosting door Fraai