Ook in Temptation Island ‘VIPS’ gaan ze lekker scheef! (video)

De eerste teaser is gelost en het zal er opnieuw heet aan toe gaan!

Volgende week is het zover. Dan begint de volgende reeks van Temptation Island. Helaas voor ons Belgen, zullen er dit seizoen geen Belgen meedoen en zal het ook niet worden uitgezonden op Vijf. Het is ook een ‘VIP’-versie, waar drie bekende Nederlandse koppels de verleiding met tal van gewillige dames en heren zullen aangaan.

Eén koppel kennen we nog. Niels en Rosanna, die vorig jaar nog meededen aan het programma. Kunnen ze het deze keer wel aan? De eerste keer liep hun relatie anders wel wat scheurtjes op. En neem dat maar letterlijk én figuurlijk…want ook Rosanna’s liefdesgrotje hield het niet na wat ‘vieze dingen’ met krachtpatser Alex eindigde ze zelfs op spoed. We kunnen verkeerd zijn maar in de eerste beelden hieronder lijkt het wel alsof haar vriend Niels deze keer erg veel moeite zal hebben om de verleiding te weerstaan…we smullen er ondertussen nu al van!

Als we kunnen vertrouwen op onze ogen denken we ook een voor ons en onze trouwe lezers bekend gezicht te zien. De lookalike van Angelina Jolie, Dorien Rose Duinker lijkt ons alvast één van de vrijgezellen dames te zijn! De Brad Pitts van het eiland zijn alvast gewaarschuwd want een korte blik op haar Instagram bevestigde ons vermoeden.

Wij zoeken alvast wat Nederlandse vrienden met een abonnement op Videoland, dat deze reeks exclusief zal uitzenden!

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Liesbeth Claus gaat voor het kroontje van Miss België

Missen…niet voor het eerst dat we ze benaderen of, dit gebeurt ook, ze ons ...

Superknapperd Marisa verhit Hong Kong (Foto’s: NSFW)

Wat een coole chick! Hoewel cool? Maak er maar gewoon knalheet van. Marisa Papen, ...

Wat een 'Présence'…Charlotte Glorieux

Een jongedame hoeft niet zo nodig op te vallen met grootse woorden. Iemand die ...

Hosting door Fraai