Dansen dansen dansen: Justine van 2Empress lanceert eigen vrouwvriendelijk WK-Lied

‘Belgium, are you ready’

Dit is de titel van allernieuwste track van Justine Szpringer van 2Empress dat eerder deze week werd uitgebracht. Een duidelijke verwijzing en steun voor onze Rode Duivels op het WK. Het nummer werd gemaakt naar aanleiding van de commoties rond rapper Damso eerder dit jaar. Hij werd uiteindelijk verbannen als artiest van het officiële WK-lied nadat er veel protest kwam op zijn vrouwonvriendelijke teksten.

En nog voor we de bedenking konden maken of vrouwen en voetbal wel samengaan, ratelde de knappe DJ netjes verder…’Ik besef dat ik niet de enige artiest ben die een WK-lied voor onze Rode Duivels uitbrengt. Waar het bij mij vooral om draait is om een boodschap naar zowel vrouwen als mannen over te brengen. Vrouwen kunnen gerust ook wel hun “mannetje” staan achter de dj booth! Toen ik 6,5 jaar geleden mijn carrière begon was dit één van de grootste vooroordelen waar ik iedere dag opnieuw tegenop moest boksen. Dit was heel vermoeiend maar tegelijk ook extra motiverend. Het is erg fijn om na al die jaren eindelijk te zien dat mannelijke DJ’s de vrouwen aanvaarden in deze scène.’

‘Wij vrouwen staan maar al te graag ook mee achter ons Belgisch elftal!’ sloot ze af…iets wat de op de persconferentie gepikeerde Lukaku’s maar al te graag zullen horen!

‘Belgium, are you ready’ is nu beschikbaar op iTunes en Spotify…Beluister alvast het nieuwe WK-lied op Soundcloud.

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Julianne Klaren is een hete stoeipoes!

‘Hey, blijf aan de schoolpoort staan…want ik kom eraan…’ Neen, we dissen geen oud ...

Met plezier naar school met The College Babes!

Ontbrak het je aan verstand of had je gewoonweg geen zin om aan studie ...

The Agent's creatiefste model? Wij denken aan Sevgi!

Creativiteit…een woord waar je veel betekenis aan kunt geven. Het wordt in de verschillende wetenschappen ...

Hosting door Fraai