Word jij onze tweede 'Face of the year Ocean Couture by Whatmatters'? Meld je dan nu aan!

In mei leggen alle vogels een ei…met dit in het achterhoofd kwamen we met onze redactie samen met de mensen van Ocean Couture om ook dit jaar een volière te openen en een ravissant gezicht te zoeken voor het Belgische badpakkenmerk. Onze eerste editie op Bao Beach (Club Exo) werd ondanks nog een paar kleine kinderziektes vorig jaar een schot in de roos. Met de ervaring en werkpunten van onze eerste editie in het achterhoofd gaan we voor nog beter en nog groter. Zo kunnen we je nu al vertellen dat er opnieuw een erg aantrekkelijk prijzenpakket klaarligt voor de winnares alsook de nodige naambekendheid en toffe ervaringen en evenementen voor zij die het kroontje op haar ravissante kopje mag zetten.


En groter start alvast met de plaats van het gebeuren. Dit jaar zal het evenement doorgaan op 23 juni 2018 te Ipanema Beach Club (Versuz), een paar uur nadat onze Rode Duivels ongetwijfeld Tunesië in de pan hebben gehakt. Aan sfeer en ambiance dus geen gebrek die dag! We kunnen ook al stiekem verklappen dat ex-Miss België Annelies Törös, Peter Broeckx en Olga (The Sky is the Limit) alvast één van de juryleden zullen zijn.

Ben jij dus op zoek naar wat aandacht, wil je je modellencarrière uitbouwen of extra boosten, een jaar lang het gezicht worden van Ocean Couture en hierbij nog wat interessante extra prijzen meepakken? Meld je dan als de bliksem aan met een mailtje naar [email protected] met daarbij

– Drie foto’s (één naar keuze, één gezicht en eentje in badpak/bikini)
– Lengte en confectiematen
– Leeftijd
– Link Facebook/Instagram
– Mailadres/Telefoonnummer

Nog niet overtuigd? We laten even winnares van vorig jaar, Laura Oliveira Granja, even aan het woord…


Dag Laura! Lang geleden!!!
Hey Jens!
Hoe gaat het ermee?
Alles gaat goed met mij! Zoals altijd druk bezig, gisteren was het weer laat ;). Samen met Ex-Miss België Virginie Claes was ik aanwezig op de Benelux Event Awards in Gent. Virginie schitterde op het podium met haar prachtige jurk. Terwijl zij de show presenteerde, deelde ik de trofeeën uit.
Waar ben je de dag van vandaag zoal allemaal mee bezig?
Ik ben de dag van vandaag heel druk bezig met modellenwerk & fashion shows. Ik ben het vaste gezicht van enkele fashion brands als My Wish Dendermonde, La Boutique Brasschaat en CAPICUA. Daarnaast loop ik ook vaak fashion shows mee. Zo heb ik in The House of Jack gestaan en deze zomer ben ik weer te vinden op de VIP van de VERSUZ stage op Tomorrowland!
Afgelopen maand ben ik ook druk bezig geweest met TVopnames voor Shopping Queens op VIJF. Trouwens, tonight it’s my turn! Zeker kijken dus!! 😉 Én donderdag 10 mei ben ik opnieuw op TV te zien in een reclamespot die tijdens de Gert Late Night Show op VIER gelanceerd wordt.

Naast modellenwerk ben ik terug bezig met bloggen en recent ben ik ook gestart met vloggen. Het project Simply Sisters heb ik stopgezet omdat onze agenda’s vaak niet matchen en ik wil er echt wel voor gaan. Dus check zeker m’n YouTube kanaal! More coming up soon..
Waar ik recent ook veel me bezig ben, zijn samenwerkingen met brands. Ik word steeds vaker aangesproken door modemerken die me ontdekken op Instagram en met mij willen samenwerken. Ik sta zeker open voor collaborations maar nog steeds ben ik van mening dat het merk moet aansluiten bij mijn eigen identiteit. Ik wil niet dat het overkomt als geforceerde sponsoring. Jammer genoeg merk ik tegenwoordig dat veel merken de definitie van brand ambassador verkeerd begrijpen. Het wordt heel vaak vergeleken met sales person.


Vertel eens, waarom moeten mensen deelnemen aan ‘Face of the Year Ocean Couture by Whatmatters’?
Girls, hou je ervan om in de spotlights te staan? Wil je je modellencarrière een boost geven? Ben je bikini-proof en heb je ballen? Ik zou zeggen, deelnemen dan!
Wat heb je er zelf uitgehaald?
Dankzij Miss Ocean Couture heb ik op een versneld tempo meer modellenopdrachten gekregen. Mijn hoogtepunt was een samenwerking met de befaamde fotograaf Daniel Dedave! (Ondertussen heb ik al twee keer geshoot met hem.) Ik merkte ook dat veel meiden naar me opkeken en het heeft mijn sociale media een boost gegeven. Naast de opdrachten heb ik gewoon een bangelijk en mooi avontuur gehad. Ik ben gegroeid als persoon en ben dankbaar voor iedereen die in me gelooft.

Wat zijn de leukste ervaringen geweest afgelopen jaar?
Mijn hoogtepunten van afgelopen jaar waren de bikinishow op Tomorrowland, op cruise met The Ark en mijn fotoshoot met Daniel Dedave.
Laten we beginnen met Tomorrowland…Ja, wat was me dat zeg! Twee weekends achtereen heb ik samen met super toffe én geweldige meiden gedefileerd in badmode van Ocean Couture op de VERSUZ VIP stage. De stage staat bekend om zijn zwembad en jacuzzi’s. De sfeer zat zo goed, gewoonweg onbeschrijfelijk! Of beter gezegd, het ging er wild aan toe tot in de vroege uurtjes ;).

Kort nadien werd ik door The Ark uitgenodigd om mee op cruise te gaan. Natuurlijk kon ik daar geen nee tegen zeggen! (welke zot zou dat afwijzen? Haha) Samen met een vriendin vloog ik naar Barcelona waar het luxueus cruiseschip ons stond op te wachten. 4000 passagiers, meer dan 50 internationale dj’s en 7 podia van enkele van de meest bekende discotheken van de wereld. Van Barcelona naar Marseille, Ibiza en terug. Het was werkelijk Tomorrowland op zee!
Met mijn flasy roze badpak van Ocean Couture had ik natuurlijk veel bekijks. De media kwam meteen op me af omdat ik zo opviel. Maar dat vond ik niet erg. Ik heb echt zot leuke mensen leren kennen waar ik nu nog steeds contact mee heb.

Na de zomermaanden stond opnieuw iets uitdagend voor de deur: een fotoshoot met de beroemde Daniel Dedave! De eerste keer dat ik met Daniel samenwerkte, was voor de nieuwe collectie van Ocean Couture. Een paar maand later werd ik als model gevraagd voor Introfashion en dat werd meteen ook de tweede samenwerking met Daniel. Lotte Feyen, Larissa de Castro en ik hebben toen de nieuwste wintercollectie geshoot.
Ik heb werkelijk nog nooit zo’n goede samenwerking gehad met een fotograaf als Daniel! Daniel is echt een artiest. Hij heeft een bepaalde compositie in zijn hoofd die altijd prachtige plaatjes oplevert. Hij ziet ook écht ALLES. Een haartje dat verkeerd ligt, een kledingticket dat zichtbaar is,… Noem maar op. Dat is ook de kunst van fotografie. Eigenlijk moet een foto al zo perfect zijn dat Photoshop slechts een bijzaak wordt.

Welke eigenschappen moet een goede ambassadrice voor Ocean Couture bezitten?
Eerst en vooral: vriendelijk en spontaan zijn. Natuurlijk ook uiterlijke schoonheid, maar vooral lef, dat extra tikkeltje pit en een ijzersterke persoonlijkheid. Verder is het belangrijk om je afspraken na te komen en overal op tijd komen.
Heb je tips voor de volgende lichting kandidaten?
Eerst en vooral moet je jezelf de vraag stellen waarom je wil deelnemen. Als het antwoord daarop is dat je prijzen wil winnen, zou ik er nog eens goed over nadenken. Het is natuurlijk leuk om spulletjes te krijgen, maar als dat je enige motivatie is, vrees ik ervoor dat je het niet zal halen.


Miss Ocean Couture staat voor fun, pit, durven én klasse hebben. Ik heb de eer gekregen om de eerste Miss Ocean Couture te zijn en ik durf eerlijk over mezelf te zeggen dat achter Laura een powerwoman schuilt. Ik heb wel momenten dat ik minder zeker ben van mezelf, maar het is belangrijk om sterk in je schoenen te staan.
Bereid jezelf goed voor, sta open voor een avontuur waarin je nieuwe mensen leert kennen en vergeet tenslotte niet te genieten!
Bedankt Laura! Als er nu geen knappe toffe meiden zijn die ook zin hebben om dit avontuur aan te gaan en in jouw voetsporen te treden, weten we het ook niet meer! Wij zien je alvast terug op 23 juni, de dag waarop jij de fakkel doorgeeft! Tot dan! 

You May Also Like

Binnenkijken in de heerlijke crib van Lil' Kleine

‘Ik ben met Boef en Ronny in Lil’s Crib’, het zou zo maar eens ...

Marloes Horst maakt het 'Hot'! (video)

De Lage Landen kreunen onder een winterprikje. De temperatuur daalt (vooral ’s nachts) ver ...

Ode aan de Yoga Pants!

Ok het heeft ons wat opzoekwerk gekost, maar soms is een kledingstuk het waard. ...

Hosting door Fraai