Wij worden wereldkampioen barbecueën met driekleurige Edson!

Wij zitten komend WK elke match met maten aan de grill én voor het grote scherm! 

Echte venten, zoals ook wij op de redactie van Whatmatters, barbecueën bij elk straaltje zon. Nog geen twee weken geleden brachten we ons favoriet BBQ-model en vroegen we ons nog af of er geen speciale editie ging komen om tijdens het WK bij een pintje en groot scherm te grillen. Wél, onze gebeden zijn verhoord en kijk wat ze bij Barbecook uit de houtskolen haalden…een tricolore limited edition, sowieso de lekkerste man van de match! Eten, drinken en voetbal…mooier wordt het leven niet!

Onze Rode Duivels kunnen maar beter lang meegaan tijdens het komend WK. Hoe langer onze kornuiten als een De Bruyne, Hazard, Kompany, Lukaku en Courtois het uitzingen, des te langer gaan wij grillen met de maten! En dit niet zonder onze twaalfde man, Edson. Neen, dit is geen geneutraliseerde Braziliaan, hij is namelijk onze tricolore rots in de branding voor ons WK-feest, met culinaire pareltjes op de grill.

Zoek je dus naar een houtskoolbarbecue om vriend én vijand mee te verrassen, dan is het ‘Go Big’ or Go Home’ met de Edson: een XL-rooster voor XL grillen, hittebestendige & krasvaste email kuip en geïntegreerde asopvangpot.

Onze nummer ’12’, Edson is trouwens de ideale ploegspeler die een volledige ploeg van keeper tot spits voorziet van eten. Met deze Edson in jouw team krijg je het gedroomde elftal! Ben je klaar met grillen? Leg het deksel op Edson en de gelakte, multifunctionele ton wordt een handige partytafel. Waar wacht je nog op? Go Belgium! Of heb je liever Stella?

Korte specificaties…
Barbecue Edson. Aantal personen: 10. Hoogte: 89 cm. Grilloppervlak 47,5 cm. €199.                       .

Wie toch meer fan is van eenvoud, kan ook nog kiezen tussen stijlvol zwart of knallend rood. Laat het grillfeest maar beginnen! Wij zijn er klaar voor! En volg ons op Facebook en Instagram, foto’s volgen!

You May Also Like

De betere single malt whisky

De ervaring van de Whatmatters redactie met whisky is beperkt, we geven het eerlijk ...

Eetadresje van de week: Sticks ’n Bowls

Een beetje op wereldreis in Antwerpen… En of we enthousiast waren toen we een ...

Kerstballen met drank in zijn de eyecatcher in jouw kerstboom!

Winter- hier, Winter- daar… wij zetten een kerstboom mét ballen! Laat duidelijk zijn dat ...

Hosting door Fraai