Whatmatters was op EOTS-End, Hét topfeestje voor de West-Vlaamse voetbalwereld

Beter konden we End Of The Season niet vieren…

Ondergetekende neemt afscheid van het provinciaal voetbal. Na twintig jaar van juli tot en met midden mei minstens drie keer per week op een veld te staan, wacht de lokroep van het voetballen voor het plezier. Versta me niet verkeerd, ook in het provinciaal voetbal werd er gevoetbald voor het plezier maar de verplichting, het engagement, het vele werk buiten de normale dagjob om (Whatmatters, Radio Stad,…) en ook gewoon de slechte enkels beslissen er nu anders over. Waarom de shoes niet aan de haak hangen tijdens een End Of The Season-feestje? Jammer genoeg hebben ze dit (nog) niet in de provincie Antwerpen, dus gingen we onze enkels strekken in West-Vlaanderen.

In het Fabriekspand-Roeselare werd dan ook zondagavond 29 april in stijl afscheid genomen van het voetbalseizoen. Alle toppers vielen er in de prijzen. Topschutter, beste doelman en beste team van tweede amateur, derde amateur en eerste provinciale werden gehuldigd tijdens de awarduitreiking die in handen was van de regionale televisie, WTV, en gepresenteerd door ex-Miss België Justine De Jonckheere en Bart Coopman.

De beste speler uit alle reeksen werd verkozen in samenwerking met de Krant van West-Vlaanderen. Trainers en kapiteins gaven de punten. Tegelijk werd ook de EOTS-Voetbalvrouw 2018 (vrouw/vriendin van speler) in de bloemetjes gezet.

De awards zelf werden uitgereikt door enkele toppers van KV Kortrijk, namelijk trainer Glen De Boeck, Lorenzo Staelens, Stijn De Smet, Kristof  D’Haene en Anthony Van Loo. Ook mevrouw Poulain (Club Brugge) was van de partij.

De EOTS-party is nu al een begrip tot ver buiten de West-Vlaamse provinciegrenzen. De afterparty had een line-up om U tegen te zeggen. EOTS had het geluk om deel uit te maken van de Summer Tour van DJ MATTN, vrouw van Dimitri Vegas en vriendin des Whatmatters-huizes. Maar ook de andere dj’s waren niet de minste, andere held en vriend des huizes DJ F.R.A.N.K. (The Villa, Carré) kwam de boel op stelten zetten net als DJ MADDIS (Red Bull), DJ VIDE (Bar a Bar), DJ FRE (Diedjie’s) en CRUFKA (Club D).

De EOTS-party is nu al een begrip tot ver buiten onze provinciegrenzen. Volgend jaar eentje in elke provincie? Wij zijn alvast klaar om met de organisatrice Ann Vantomme-Debo het hele land mee af te schuimen!

Foto’s: EOTS

You May Also Like

De tent, de sfeerbepaler van elk groot evenement

Laat de festivalzomer maar aanrukken Het festivalseizoen kan stilaan in gang getrapt worden en ...

Eminem, Beyonce & The Weekend zijn de headlinders van Coachella 2018

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was vorig jaar net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk ...

Primeur! Nieuw seizoen Temptation Island gaat door met bekende Nederlanders!

Het ene seizoen is nog maar net afge’koeke’rond of het nieuwe staat alweer voor ...

Hosting door Fraai