Whatmatters Real Estate: Vakantiehuisje in The Hamptons voor 54.000.000$

Het Knokke van New York

The Hamptons zijn een groep dorpen en gehuchten in de towns East Hampton en Southampton. Die liggen in Suffolk County, in het oosten van Long Island, en maken deel uit van de Amerikaanse staat New York. Ze zijn een verzameling van populaire badplaatsen met veel bijzonder dure buitenhuizen van rijke Amerikanen. Oorspronkelijk waren The Hamptons een van de summer colonies van de VS, waar welgestelde Amerikanen hun vakanties doorbrachten. Hoewel het traditioneel bastions waren van “oud geld”, staan The Hamptons nu ook bekend om de vele beroemdheden, zoals zangers en acteurs, die er verblijven.

En ja, nu kan ook jij er een vakantiehuisje op de kop tikken…het is te zeggen, als je een dikke 50.000.000$ teveel hebt natuurlijk. Dit pareltje dat zo goed als opleverbaar is, bestaat uit 9 slaapkamers, 12 badkamers, 1000m2 bewoonbare oppervlakte en een tuin, inclusief zwembad van een goede 3000m2.

De ideale crib dus om na een drukke werkweek op bijvoorbeeld Wall Street te ontspannen bij jouw eigen private beach, in je eigen cinemazaal, zwembad of tennisbaan. Wij zien het alvast zitten! Nu maar zien of ook de bank ons de nodige sollen wil leggen.

Kopen doe je HIER!

You May Also Like

Geen zorgen meer op het Antwerpse Eilandje

We zouden willen zeggen dat we ons nooit geen zorgen bij Whatmatters, maar dan ...

The Villa Antwerp verovert nu ook Leuven

De studentenstad heeft er een nieuwe trekpleister bij! De bekendste club in Antwerpen, The ...

Whatmatters Real Estate: Solden! Deze Mansion krijg je nu met 62.000.000$ korting!

Van 250.000.000$ naar 188.000.000$ Zowat de duurste villa in Beverly Hills krijgen ze aan ...

Hosting door Fraai