Whatmatters Real Estate: Tommy Hilfiger's NYC Penthouse voor $50.000.000 (Video)

Wakker worden met uitzicht op 5th Avenue & Central Park

We stonden er ooit naar te kijken…het penthouse op de bovenste verdieping van ‘The Plaza Hotel’ tevens eigendom van de bezieler van één van onze favoriete merken, Tommy Hilfiger. Nooit gedacht dat de Amerikaanse modeontwerper hier zijn stulpje zou willen verlaten. Goed nieuws dus voor zij die wat centjes over hebben en willen wonen in één van de meest spraakmakende penthouses van NY, in de buurt van Central Park en met zicht op dé winkelstraat bij uitstek in The Big Apple, 5th Avenue.

Van origine bestond deze heerlijke crib uit twee losse woningen, destijds gekocht voor zo’n $25.500.000 miljoen neergeteld voor twee losse appartementen. Deze zijn vervolgens samengevoegd tot het penthouse dat we nu zien en verkocht wordt voor het dubbele van de aankoopprijs…mooie investering, laat dat duidelijk zijn. Hoewel, er is ook redelijk stevig in geïnvesteerd. In 2008 werd het rijkelijk stulpje van 600 vierkante meter intensief onder handen genomen voor een bedrag van $20.000.000. Een renovatie van enkele jaren want zopas is het hele geheel klaar voor oplevering.

Deze crib, opgetrokken in een ware Frans-Renaissance stijl telt 12 kamers met hoge plafonds, een bibliotheek, een kantoorruimte, uiteraard, een mediakamer met open haard, een diner-zaal én een speciale theekamer. Die laatste bevat een met de hand geschilderde muurschildering van niemand minder dan Hilary Knight.

Elke slaapkamer heeft zijn eigen thema met uitschieter de master bedroom. Met twee dressings, een decoratieve haard, patserige badkamer en een eigen terras is dit hét pronkstukje van deze woning. Dit alles voor, we herhalen, 50 miljoen dollar…iemand?

Oh ja, we laten Tommy en zijn vrouw alvast ons zelf even rondleiden…

You May Also Like

STEFF, Belgische jeans/chino's voor de levensgenieter

Belgische merken van broeken, dik bezaaid zijn ze niet. Maar met STEFF is er ...

Hosting door Fraai