Whatmatters Real Estate: OMG is dit de ultieme Mancave?

En neem die ‘Oh mijn God’ maar redelijk letterlijk
Definitie van deze mancave? Een stijlvolle, brute en strakke crib die mannelijkheid uitstraalt, waar je je als man helemaal kan ontspannen, waar je maten kind aan huis zijn om binnen dit territorium het testosterongehalte te laten pieken en waar je op een verloren avond de Heilige Maagd Maria eens stevig tegen de gilet trekt…weliswaar zonder één woord te vloeken…


“Jezus, wat ben jij een ravissante bom” zou ik niet direct verkondigen als je je Heilige Maagd Maria naar je crib hebt gelokt want de gekruisigde man loert mee om de hoek. Hoe dan? Deze kerk in Norman Park, Australië, is door de architecten van Daha Architects flink onder handen genomen om er een echte mancave van te maken. Door de klassieke uitstraling van de kerk te combineren met de strakke look van vandaag krijgen we een resultaat om U tegen te zeggen. Drinken (whisky bar), playen (biljarttafel), met je ballen spelen (basketbalveld), skinny dipping  (zwembad) en het dansen van de horizontale tango (Master Bedroom) in het huis van God…
Ontbind je duivels!

 

You May Also Like

Word lid van de 'Do nothing club'

Een zwaar leven hebben we: teksten schrijven, opzoekwerk en zelfs vrouwenmagazines lezen. Dit allemaal ...

We can be heroes!

Met een merknaam Weirdos & Heroes is het duidelijk! Je mikt op aandacht van ...

Snel je wijn koelen?

Een brandende zomerdag vandaag, snakken van de dorst en verlangen naar wijn: wie kent ...

Hosting door Fraai