Whatmatters Real Estate: OMG is dit de ultieme Mancave?

En neem die ‘Oh mijn God’ maar redelijk letterlijk
Definitie van deze mancave? Een stijlvolle, brute en strakke crib die mannelijkheid uitstraalt, waar je je als man helemaal kan ontspannen, waar je maten kind aan huis zijn om binnen dit territorium het testosterongehalte te laten pieken en waar je op een verloren avond de Heilige Maagd Maria eens stevig tegen de gilet trekt…weliswaar zonder één woord te vloeken…


“Jezus, wat ben jij een ravissante bom” zou ik niet direct verkondigen als je je Heilige Maagd Maria naar je crib hebt gelokt want de gekruisigde man loert mee om de hoek. Hoe dan? Deze kerk in Norman Park, Australië, is door de architecten van Daha Architects flink onder handen genomen om er een echte mancave van te maken. Door de klassieke uitstraling van de kerk te combineren met de strakke look van vandaag krijgen we een resultaat om U tegen te zeggen. Drinken (whisky bar), playen (biljarttafel), met je ballen spelen (basketbalveld), skinny dipping  (zwembad) en het dansen van de horizontale tango (Master Bedroom) in het huis van God…
Ontbind je duivels!

 

You May Also Like

Inspiratie uit de woestijn: GOBI zonnebrillen

Nee, de eerste zijn ze zeker en vast niet, maar dat hoeft natuurlijk niet ...

'Temptation' Rosanne van Druten op Whatmatters Island

‘Tempation Island’, misschien wel de grootste en succesvolste comeback in TV-land dit jaar. Overspel, ...

6 coole runners voor als je wil gaan lopen

Te weinig ik geef het grif toe. Dat zou momenteel mijn antwoord zijn, ga ...

Hosting door Fraai