Volgens dames blijf je best hier met je handen tijdens een potje orale seks

Sowieso heb je tijdens de Vier Seizoenen van Vivaldi op jouw toverfluit wel eens gedacht waar je best met je handen kan blijven!
De etiquette rond orale seks is geen rocket science, laat dat duidelijk zijn. Het gaat om afspraken die bij de ene partner al wat verder kunnen gaan in vergelijking met een ander. Naar waar kijk je of verwittig je je partner als jouw hoogtepunt eraan komt? (JA!) Om te vermijden dat ze hem bij een verkeerde keuze uit kwaadheid gewoon bijt, hebben we alvast een paar tips van dames gevonden die jullie, mannen, zullen helpen zodat er geen valse noot gespeeld en het concert letterlijk en figuurlijk afgeblazen wordt.

Tips van dames? Ja! Nadat een kerel op Reddit zijn zorgen uitte over één van zijn recentelijke orale ervaringen, ‘schoten’ verschillende vrouwen hem al snel te hulp. De man liet verstaan geen blijf te weten wat te doen met zijn handen terwijl zijn bijslaap onder de gordel aan het werk was.
Spelen met haar haar werd veelvuldig als de nummer één oplossing gegeven. Maar dat is niet het enige wat je kan doen. Ook volgende reacties kwamen naar boven en die konden we uiteraard moeilijk negeren!
“Mijn partner speelt altijd zachtjes met mijn haar, dat vind ik top. Soms pakt hij een handvol en laat hij me door middel van zijn bewegingen merken of ik sneller of dieper moet gaan. Werkt prima!”
“Vaak pakt hij mijn kin vast of legt hij een hand in mijn nek. Dat vind ik prettig.”
“Om de orale sex wat intiemer te maken, pakt hij meestal één van mijn handen vast. De andere legt hij op mijn bovenarm.”
“Mijn vriend speelt altijd met mijn oorlellen. Ideaal, want het voelt fijn, maar leidt niet af.”
Voilà, tips van echte vrouwen! Succes!

You May Also Like

Wordt Julia Müller de ultieme verleidster in Temptation Island VIPS?

Als we alle spoilers mogen geloven wel… Julia Müller is één van de dertien ...

Femke Roelandt, een heldin om van te houden!

Heldinnen…spontaan denken mensen dan aan fictieve figuren uit films, games of één of andere ...

Marisa Papen in Egyptische cel omwille van naaktfoto's!

Dat wij Marisa al langer genegen zijn is geen groot geheim! Ook wij zijn ...

Hosting door Fraai