Vergeet Motorcross, hippe dudes gaan voor Vespacross!

Tenzij je Stefan Everts heet natuurlijk…

Voor zij die Stefan Everts niet kennen, dit is zowat de meest succesvolste motorcrosser ooit ter wereld. Samen met zijn pensioen in 2006 is zowat de hele hype ook meteen gaan liggen. Dat dit opnieuw mag aangezwengeld worden, staat buiten kijf…doch, hippe kerels we zijn springen we niet op een KTM, Honda of Yamaha crosser, neen, we springen op een hippe Vespa!

Vespacross, momenteel vooral in het land van oorsprong Italië te beoefenen is lekker mannelijk, lekker bruut en gewoon tegelijk hip! Modder, ijs, water of jumps…niets is deze Italiaanse klassieker te vuil, nat, koud of hoog.
En nu maar hopen dat deze sport snel ook naar de Lage Landen komt! Who’s in?


 

Unibet

unibet

You May Also Like

De TAG HEUER CONNECTED MODULAR 45

Er zijn natuurlijk al heel wat smartwatches op de markt en we moeten toegeven ...

Sccop! Krijgt iPhone XI drie camera’s?

De eerste gegevens worden gelekt… Hoewel de iPhone X in al zijn mogelijk varianten ...