Van zomerse Ex-Miss België Justine De Jonkheere worden wij gelukkig!

Wat Ellen Petri kan, kan ik ook moet ze gedacht hebben…

Trouwe lezers hebben gisteren kunnen genieten van Ellen Petri, die 14 jaar geleden al gekroond werd tot Miss België en er ondanks de ondertussen gepasseerde jaren nog even krokant uitziet. Alsof het een ex-Miss België week aan het worden is, verblijdde ook Justine De Jonkheere, de West-Vlaamse Miss uit 2011 onze ogen met een paar heerlijke zomerse plaatjes op Instagram.

De 26-jarige schone werkt tegenwoordig als model, presentatrice en actrice. Ze speelde Lauren in de Studio 100-serie Ghost Rockers en in 2017 had Justine nog een bijrolletje in de film F.C. De Kampioenen 3: Forever.
In eerste plaats zien we ze het liefst als model. Haal er de zeven schoonheden voor een vrouw maar eens bij en je kan ze bij Justine gewoon afvinken…schoonheidsvlekje, amandelvormige ogen, lange krullende wimpers,…? Check!

You May Also Like

Brit Manuela, de ster op het strand van Santa Monica!

Wie Santa Monica Beach zegt, denkt aan het warme Californië, hete stranden en in verhouding ...

Prison Break 5 komt in december op Netflix

Eindelijk! Het vijfde seizoen van Prison Break, zowat één van de meest populaire series ...

Vacature: Binge-Watcher bij NETFLIX

Heb je net naast de baan van Private Island Keeper bij Richard Branson gegrepen? ...

Hosting door Fraai