Van zomerse Ex-Miss België Justine De Jonkheere worden wij gelukkig!

Wat Ellen Petri kan, kan ik ook moet ze gedacht hebben…

Trouwe lezers hebben gisteren kunnen genieten van Ellen Petri, die 14 jaar geleden al gekroond werd tot Miss België en er ondanks de ondertussen gepasseerde jaren nog even krokant uitziet. Alsof het een ex-Miss België week aan het worden is, verblijdde ook Justine De Jonkheere, de West-Vlaamse Miss uit 2011 onze ogen met een paar heerlijke zomerse plaatjes op Instagram.

De 26-jarige schone werkt tegenwoordig als model, presentatrice en actrice. Ze speelde Lauren in de Studio 100-serie Ghost Rockers en in 2017 had Justine nog een bijrolletje in de film F.C. De Kampioenen 3: Forever.
In eerste plaats zien we ze het liefst als model. Haal er de zeven schoonheden voor een vrouw maar eens bij en je kan ze bij Justine gewoon afvinken…schoonheidsvlekje, amandelvormige ogen, lange krullende wimpers,…? Check!

Unibet

unibet

You May Also Like

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 2

Vorige week maakten we bij Whatmatters kennis met Tony, een op eerste zicht coole ...

Voel de temptation met Playmate Kiki!

Playmates…vrij vertaald ‘speelmaatjes’…met deze insteek gingen we dan ook de temptation aan in een ...

Aanstormend modetalent: Camille Botten

Iedereen herkent het en hoewel het bij ons lang geleden is kunnen we het ...