Van zomerse Ex-Miss België Justine De Jonkheere worden wij gelukkig!

Wat Ellen Petri kan, kan ik ook moet ze gedacht hebben…

Trouwe lezers hebben gisteren kunnen genieten van Ellen Petri, die 14 jaar geleden al gekroond werd tot Miss België en er ondanks de ondertussen gepasseerde jaren nog even krokant uitziet. Alsof het een ex-Miss België week aan het worden is, verblijdde ook Justine De Jonkheere, de West-Vlaamse Miss uit 2011 onze ogen met een paar heerlijke zomerse plaatjes op Instagram.

De 26-jarige schone werkt tegenwoordig als model, presentatrice en actrice. Ze speelde Lauren in de Studio 100-serie Ghost Rockers en in 2017 had Justine nog een bijrolletje in de film F.C. De Kampioenen 3: Forever.
In eerste plaats zien we ze het liefst als model. Haal er de zeven schoonheden voor een vrouw maar eens bij en je kan ze bij Justine gewoon afvinken…schoonheidsvlekje, amandelvormige ogen, lange krullende wimpers,…? Check!

You May Also Like

Nieuwe bloedstollende beelden doen ons uikijken naar La Casa de Papel 3 (video)

Nog een maandje geduld… Oh ja, wat kijken wij uit naar de derde reeks ...

Annabelle Ledeboer: een model met een missie

Hans de Booij wist het al: Annabel, het wordt niets zonder jou. Nu lijkt ...

'Scheef is ook recht!' aldus knappe MUA Elke Derstvensek

Een buitenbeentje, zonderling, eenzaat, excentriekeling, rare Chinees, rare snijboon, rare snuiter, vreemde snoeshaan,… synoniemen genoeg ...

Hosting door Fraai