Stoere boysnight-out? Ga bijlwerpen!

Wij gaan voor de bijl! 

Letterlijk dan! Vergeet darts! Wij gaan voor groter, gevaarlijker en een pak stoerder en dus gooien we in plaats van met pijltjes gewoon met een bijl!

Hoewel de sfeer op het laatste WK Darts fenomenaal was zochten we toch een andere bezigheid in voorbereiding van een vrijgezellen van één van ‘The Boys’…een vrijgezellen die er uiteindelijk niet meer komt, maar soit, er zijn ergere dingen…Israël dat het Eurovisiesongfestival wint bijvoorbeeld.

Jammer genoeg bestaat het bijlwerpen, of Urban Axe Throwing nog niet in België. Wat niet is, kan nog komen maar voorlopig moeten we in Delft, Nederland, zijn. Hier openen ze alvast op 22 mei een eerste baan!  Het lijkt wel op het traditionele darten, maar dan wel eentje wat échte mannen boeit. Op de Urban Axe Throwing-baan kun je namelijk bijlwerpen, met serieuze hakbijlen. In Amerika en Engeland is de sport al een populaire bezigheid en nu kunnen wij het ook gaan proberen.

Per baan kun je met maximum zes personen 75 minuten gooien. Moeilijker dan dit is het niet! Net als het spel…hoe dichter de bijl bij de bullseyekomt, hoe meer punten je pakt. En wie na alle rondes de meeste punten heeft, die wint. Je hoeft er dus niet voor gestudeerd hebben.

Eén nadeel…veiligheid! Het is tijdens het werpen ten strengste verboden biertjes te schenken. Geen nood, van al dat werpen word je dorstig en haal je achteraf minstens de opgelopen schade in. En of dit een succes zal worden? Bezielers zijn Gijs Geers en Sanne Post. Twee ondernemers die voor het eerst de escape rooms naar de Lage Landen haalden…ervaring zat om te weten wat echt zal werken dus! Meer info vind je HIER.

tcoc

You May Also Like

Perfecte koffie on-the-go!

Elke dag een ferme shot koffie: we kunnen niet zonder. De ogen openen anders ...

Nike Free X Metcon CR7…jouw ideale trainingsschoen!

Omdat jouw voeten evengoed gesoigneerd mogen worden als die van Cristiano Ronaldo… Een week ...

Kamping Kitsch Club XXXL: Whatmatters Aftermovie

En hiermee sluiten we dit fantastisch hoofdstuk dat de media de laatste week meer ...

Hosting door Fraai