Stoere boysnight-out? Ga bijlwerpen!

Wij gaan voor de bijl! 

Letterlijk dan! Vergeet darts! Wij gaan voor groter, gevaarlijker en een pak stoerder en dus gooien we in plaats van met pijltjes gewoon met een bijl!

Hoewel de sfeer op het laatste WK Darts fenomenaal was zochten we toch een andere bezigheid in voorbereiding van een vrijgezellen van één van ‘The Boys’…een vrijgezellen die er uiteindelijk niet meer komt, maar soit, er zijn ergere dingen…Israël dat het Eurovisiesongfestival wint bijvoorbeeld.

Jammer genoeg bestaat het bijlwerpen, of Urban Axe Throwing nog niet in België. Wat niet is, kan nog komen maar voorlopig moeten we in Delft, Nederland, zijn. Hier openen ze alvast op 22 mei een eerste baan!  Het lijkt wel op het traditionele darten, maar dan wel eentje wat échte mannen boeit. Op de Urban Axe Throwing-baan kun je namelijk bijlwerpen, met serieuze hakbijlen. In Amerika en Engeland is de sport al een populaire bezigheid en nu kunnen wij het ook gaan proberen.

Per baan kun je met maximum zes personen 75 minuten gooien. Moeilijker dan dit is het niet! Net als het spel…hoe dichter de bijl bij de bullseyekomt, hoe meer punten je pakt. En wie na alle rondes de meeste punten heeft, die wint. Je hoeft er dus niet voor gestudeerd hebben.

Eén nadeel…veiligheid! Het is tijdens het werpen ten strengste verboden biertjes te schenken. Geen nood, van al dat werpen word je dorstig en haal je achteraf minstens de opgelopen schade in. En of dit een succes zal worden? Bezielers zijn Gijs Geers en Sanne Post. Twee ondernemers die voor het eerst de escape rooms naar de Lage Landen haalden…ervaring zat om te weten wat echt zal werken dus! Meer info vind je HIER.

You May Also Like

BALR. heeft nu ook zijn eigen jacht!

BALR., het kledingmerk van (ex)-topvoetballers Eljero Elia, Gregory van der Wiel en Demy de ...

Met deze gun ben jij 'Dronebuster'

Ben jij het laatste hebbedingetje van jouw buurman ook beu? Komt hij stiekem met zijn ...

Retro design voor Iphone 7 Plus

Wie kent er Macintosh nog? Wij leerde het gekleurde appeltje voor het eerst kenner ...

Hosting door Fraai