Shelly Sterk verkozen tot Mooiste Vrouw van Nederland!

Sterk werk van Shelly die voor een jaar lang de FHM500 zal aanvoeren!

Lijstjes…we zijn er fan van! En één van onze meest favoriete lijstjes is de FHM500 waar onze Nederlandse concullega’s alvast een ranking opmaken van de 500 mooiste vrouwen uit ons buurland.  En als we het lijstje overlopen kunnen we alleen maar trots zijn dat we er zowaar een twintigtal ook persoonlijk kennen…(Stephanie Tency, Sylvana Ijselmuiden, Sharon Pieksma, Lindsey van der Hoeven, Robin Hamersteen, Britt Harrems, Estrella Pau,…, om er maar een paar te noemen)

Gisterenavond werd in The Butcher Social Club in Amsterdam de winnares bekend gemaakt. Niemand minder dan Shelly Sterk volgt Nochtli op als Nederlands mooiste. De blondine is bij onze Noorderburen bekend als presentatrice van RTL Boulevard, Galileo en is tegenwoordig ook het gezicht van SBS Shownieuws. Daarnaast zullen enkele onder jullie Shelly Sterk herkennen van Expeditie Robinson, het survivalprogramma waarin bekende gezichten op een onbewoond eiland proberen te overleven…iets waar deze knapperd meer dan in geslaagd is.

Ze liet aan onze vrienden van FHM alvast weten erg blij te zijn: ‘Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik: Wauw, serieus? Ik vind het een onwijze eer om tussen het rijtje mooie namen te staan van voormalige winnaressen van de FHM500. Het is heel erg cool, maar ook wel een beetje gek om jezelf daar tussen te zien staan.’ Shelly volgt dus fitnessmodel Nochtli Peralta Alvarez op en nestelt zich in het rijtje met andere winnende schoonheden als Doutzen Kroes en Kim Feenstra.

En kunnen we het vinden met deze lijst? Als we haar foto’s bekijken zeker…hoewel onze ultieme voorkeur bij Whatmatters nog altijd ons eeuwig engeltje Doutzen Kroes is.
<


Cover: Instagram

You May Also Like

Candice Swanepoel gaat vreemd! (Foto's)

Maar dat mag je niet te letterlijk nemen… Candice Swanepoel is een 29-jarig Zuid-Afrikaans ...

Olga toont ons de beste #bottlecapchallenge tot zover

Vergeet de heelkick van Zlatan… De #bottlecapchallenge…indien je geen vakantie hebt genomen op sociale ...

Charlotta moet zowat de knapste Real Estate Agent van België zijn

Mannen, net als ondergetekende op zoek naar een nieuwe woonst? Wél, dan hebben we ...

Hosting door Fraai