Shelly Sterk verkozen tot Mooiste Vrouw van Nederland!

Sterk werk van Shelly die voor een jaar lang de FHM500 zal aanvoeren!

Lijstjes…we zijn er fan van! En één van onze meest favoriete lijstjes is de FHM500 waar onze Nederlandse concullega’s alvast een ranking opmaken van de 500 mooiste vrouwen uit ons buurland.  En als we het lijstje overlopen kunnen we alleen maar trots zijn dat we er zowaar een twintigtal ook persoonlijk kennen…(Stephanie Tency, Sylvana Ijselmuiden, Sharon Pieksma, Lindsey van der Hoeven, Robin Hamersteen, Britt Harrems, Estrella Pau,…, om er maar een paar te noemen)

Gisterenavond werd in The Butcher Social Club in Amsterdam de winnares bekend gemaakt. Niemand minder dan Shelly Sterk volgt Nochtli op als Nederlands mooiste. De blondine is bij onze Noorderburen bekend als presentatrice van RTL Boulevard, Galileo en is tegenwoordig ook het gezicht van SBS Shownieuws. Daarnaast zullen enkele onder jullie Shelly Sterk herkennen van Expeditie Robinson, het survivalprogramma waarin bekende gezichten op een onbewoond eiland proberen te overleven…iets waar deze knapperd meer dan in geslaagd is.

Ze liet aan onze vrienden van FHM alvast weten erg blij te zijn: ‘Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik: Wauw, serieus? Ik vind het een onwijze eer om tussen het rijtje mooie namen te staan van voormalige winnaressen van de FHM500. Het is heel erg cool, maar ook wel een beetje gek om jezelf daar tussen te zien staan.’ Shelly volgt dus fitnessmodel Nochtli Peralta Alvarez op en nestelt zich in het rijtje met andere winnende schoonheden als Doutzen Kroes en Kim Feenstra.

En kunnen we het vinden met deze lijst? Als we haar foto’s bekijken zeker…hoewel onze ultieme voorkeur bij Whatmatters nog altijd ons eeuwig engeltje Doutzen Kroes is.
<


Cover: Instagram

You May Also Like

Het betere werk: #mycalvins

Hashtags je kan er niet omheen, meer nog, we doen er ook bij Whatmatters ...

Knapperd MATTN lanceert nieuwe track & videoclip

Ook wij dromen al terug van een festivalzomer… Waar de hemelsluizen in ons Belgenlandje de ...

Wij dansten de benen van onder ons lijf met de super knappe Silke Lowet

Dansen dansen dansen…niet dat wij de moves hebben waarvan Fred Astaire of Michael Jackson ...

Hosting door Fraai