Puma x Bobbito: 50 jaar suède eer je zo!

Londen was even the place to be! 

Aan uitnodigingen geen gebrek op onze redactie de laatste tijd. Londen, Parijs, Marbella, Monaco,…we reizen haast meer in het vliegtuig of TGV dan in onze eigenste dikke Duitser. Afgelopen week stond opnieuw Londen op het programma. Daar werd het vijftig jaar bestaan van de Puma Classic Suède gevierd, één van de meest iconische sneakers ever made! En om dit Gouden huwelijk kracht bij te zetten lanceert Puma in samenwerking met de wereldberoemde New Yorker Robert “Bobbito” Garcia een speciale sneaker, de stijlvolle suède sneaker voor deze zomer: de PUMA x Bobbito Classic Suède…eentje met een goud tintje!

Wanneer je deze sneaker draagt voel je de ‘street’ van NY, van de omheinde basketbal courts met ijzeren netten in de ringen in The Bronx tot de coolste en hipste clubs in Manhatten. Deze klassieker is nu te verkrijgen in twee frisse kleurtjes. Een oranje/witte sneaker met een vintage touch en een wit/blauwe sneaker met een klassiek vleugje, beiden uiteraard met de old school gum zool! Aan de binnenkant van de zool staat de tekst “WHERE’D YOU GET THOSE?”, welke verwijst naar het boek van Bobbito over de sneakercultuur in New York.

Kopen doe je HIER!

Hosting door Fraai