Prijzenslag: Lidl komt opnieuw met nog goedkopere jacuzzi dan Aldi!

Een jacuzzi was nog nooit zo bereikbaar!
Wie onze weerman even in de gaten heeft gehouden weet dat er weer goed weer op komst is. Voor de gefortuneerden onder ons het moment om het zwembad jaargang 2018 officieel in te huldigen en een eerste poolparty te organiseren…als dit al niet gebeurd is natuurlijk. Maar voor zij die geen zwembad in de tuin hebben staan wegens geen geld, geen plaats of gewoon geen zin om dat hele ding te onderhouden is een jacuzzi misschien wel de oplossing. En dankzij Lidl hoeft het niet eens veel te kosten!
Zoals we eerder in maart al eens op jullie loslieten, heeft de budgetsupermarkt net als zijn grootste concurrent Aldi een opblaasbare jacuzzi toegevoegd aan het assortiment. Een succes want in geen tijd was deze ‘out of stock’. De iets goedkopere variant dan die van Aldi is ondertussen terug beschikbaar en met het goede weer dat voor de deur staat willen we jullie dit zeker niet onthouden.
Voor slechts 289 euro krijg je een MSPA opblaasbare jacuzzi met een doorsnede van honderdtachtig centimeter en zeventig centimeter diep. Groot genoeg om met drie chicks de zwoele zomeravond van je leven te beleven. Met zijn 118 bubbeljets zorgt hij er ook ineens voor dat iedereen netjes aan zijn trekken komt. Met de afstandbediening regel je gelijk de temperatuur en de heftigheid waarmee je bubbelt. Je hoeft dus niet uit de jacuzzi met drie mooie dames te klauteren om de temperatuur en bubbels te regelen…met andere woorden…geen gênante vertoningen…

De jacuzzi van Lidl is gemaakt van 0,75mm dik PVC en kan dus tegen een stevig stootje. Met zijn meegeleverde pomp en filter hou je het water ook de hele zomer lang proper! Ook krijg je er een afdekzeil met cijferslot bij. Zo hou je je stiekem jaloerse buurman er ook netjes uit als je een paar dagen van huis bent.

Bestellen? Klik hier en vergeet ons vooral niet uit te nodigen!

You May Also Like

Met de Waytap tap je altijd en overal een biertje

Bier uit een blikje is ok, bier uit een flesje is beter, maar the ...

CARTIER TANK viert 100ste verjaardag l met Whatmatters!

Eén van de voordelen van het runnen van een succesvol online mannen magazine? De ...

Romee ziet er niet alleen bloedmooi uit, ze ruikt ook lekker!

Op de vraag ‘Wie is je favoriete Victoria’s Secret engeltje?’ hebben we toch wel ...

Hosting door Fraai