Nike Free X Metcon CR7…jouw ideale trainingsschoen!

Omdat jouw voeten evengoed gesoigneerd mogen worden als die van Cristiano Ronaldo…

Een week geleden zagen we op Instagram Cristiano Ronaldo zich in de gym voorbereiden op de confrontatie met Liverpool. Doel? De beker met de grote oren, Europacup 1, of voor de leken onder ons, de finale van de Champions League. Een prijs die hij maar liefst voor de derde keer op rij kon pakken. En dat deed hij ook, samen met zijn makkers in het broeierige Kiev. Ons sprong niet de prestatie van CR7 in het oog, eerlijk is eerlijk, het was niet zijn beste wedstrijd, wel zijn heerlijke trainingsschoentjes. Hier moesten we dus meer over weten!

Een beetje opzoekwerk leerde ons dat het ging om de nieuwe Nike Free x Metcon CR7. Een trainingsschoen die het lichte gevoel en de flexibiliteit van Nike Free met de duurzaamheid en stabiliteit van Nike Metcon schoenen combineert, wat betekent dat hij ideaal is voor korte runs, bootcamps, krachttraining en je dagelijkse work-out. Deze speciale versie is voorzien van kenmerkende CR7 details als eerbetoon aan een van de beste spelers ter wereld.

Duurzaam, Flexibel en Stabiel 

De lichte mesh is stabiel, flexibel en extra duurzaam op slijtgevoelige plekken. Rubber wikkelt zich om de zijkanten van de schoen om wrijving te voorkomen tijdens het touwklimmen. Dankzij diepe groeven langs de zool kan de schoen in elke richting met je meebewegen. Dit zorgt voor een ongelooflijk natuurlijk en licht gevoel tijdens het trainen. De middenzool is van zacht foam met een versteviging van steviger foam. Dit zorgt voor comfortabele demping waar je die nodig hebt en stabiliteit tijdens het gewichtheffen.

CR7

Al sinds het begin van zijn professionele carrière domineert Cristiano Ronaldo de grootste competities ter wereld. Hij werd al meerdere keren verkozen tot Speler van het Jaar en groeide in slechts tien jaar uit van wonderkind tot een van de beste voetballers ooit. Dankzij zijn winnaarsmentaliteit, explosieve snelheid en buitengewone talent om doelpunten te scoren, weet hij op elk niveau te winnen en records te breken…hoe onbereikbaar Ronaldo voor de buitenwereld is, hoe bereikbaar zijn wel zijn schoentjes…
Voor slechts 120€ bestel je hem HIER.


 
 

You May Also Like

#7 Column Sexpert Mandy Ronda: "Ben ik seksverslaafd?"

Q: “Beste Mandy, ik zag dat u een ‘21-daagse orgasme challenge’ aanbied op uw ...

Aston Martin duikt onder water!

Ok, pijlsnel mag je er dan niet mee vooruitkomen, maar het blijft toch wel ...

Whatmatters On Tour: Ground Zero Barbershop…Stoere (trend)setting voor jouw knipbeurt

Een opening die kon tellen Onze favoriete kapper van het Oostelijk halfrond, ja we ...

Hosting door Fraai