Monaco: 1km/u te snel? Dat is dan 100€ boete!

Dus zo komt er geld in het laatje bij het bekendste belastingparadijs!

Gelukkig gold dit niet voor jouw plaatselijke Whatmattersredacteur…hij kwam er vanaf met een kleine waarschuwing! Wie dan wel? Ferrari-piloot Sebastian Vettel! De held van Ferrari reed ocharme één kilometer te hard en vliegt hierdoor op de bon voor zo’n 100 Euro.

SS (Snelle Sebastian) kwam tijdens de tweede vrije training op donderdag om 15:41 met 61 kilometer per uur door de pitsstraat ‘gescheurd’. Echt wakker zal hij daar niet van liggen. Met een salaris tussen de 35 (basis zonder punten) en 50 miljoen € (bij winst wereldkampioenschap) kunnen er nog wel een paar extra overtredingen bij, lijkt ons.

Hoe het Grand Prix Weekend zal verlopen voor Vettel, Verstappen of onze Belgische trots Stoffel Vandoorne, daar komen we later nog op terug. In ieder geval lijken de twee kemphanen van Red Bulls de te kloppen piloten en heeft een tot over zijn oren verliefde Stoffel met een vijftiende tijd nog wel wat werk voor de boeg.

Credits: Scuderia Ferrari

Unibet

unibet

You May Also Like

Jeremy Clarckson & friends als helden in laatste aflevering The Grand Tour

Voor de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Grand Tour, zijn de ...

Volvo innoveert en gaat volledig elektrisch!

Als Volvo-rijder – een bolide waar ik best tevreden van ben – volg ik ...

X7, BMW’s nieuw vlaggenschip in de X-serie (foto’s)

Hier is ‘ie dan, de grote broer van de X5 Eerste indruk voor hij ...