LAATSTE KANS: Schrijf je nu in voor de Highland Games in Mortsel!

Haal die kilt uit de kast, laat je boxershort er maar in en maak de borst lekker nat!
De laatste zondag van mei worden in de Mortselse Highlands van Fort 4 de eerste Belgische ‘Open Distell Highland Games’ georganiseerd. De uit Schotland overgewaaide traditionele volksspelen winnen bij ons alsmaar aan populariteit. Ook bij vrouwelijke krachtpatsers, al dan niet in kilt, die steeds vaker de weg vinden naar dit soort ludieke en amusante krachtmetingen.

De strijd om de sterkste moet bovenal een sfeervolle en gezellige namiddag worden en daarvoor zullen alle nodige ingrediënten aanwezig zijn. Terwijl clans van maximum vier personen het tegen elkaar opnemen en het beste van zichzelf geven, suddert een sappig speenvarken aan ’t spit en staat er voor de liefhebbers een stevig glas whisky klaar om te klinken op de overwinning.

Wie liever aan de zijlijn de sfeer opsnuift, kan deelnemen aan blind whisky tastings of de stramme benen losgooien op de beats van Highland Sounds. Het Schots geïnspireerde toernooi bestaat uit maximaal negen fysieke proeven, waaronder de ‘caber toss’ oftewel het wereldberoemde paalwerpen. Het doel van het spel is een boomstam zo recht mogelijk van je weg te werpen. Ook een spelletje steenwerpen, touwtrekken (niet onder de rok!), loodzware koffertjes zeulen en tal van andere spectaculaire proeven staan op het programma.

Place to be: Bar 4, Fortstraat, 2640 Mortsel
Deelname: Teams van max. 4 personen. Minimum leeftijd 18 jaar
Duur: 13u – 18u
Inschrijven: voor 18 mei via glenn.mees@cinoco.com
DOEN!
PS: Onder de rokken kijken wordt gesanctioneerd met een #METOO!  

You May Also Like

Deze dames huppelden vrolijk rond op Laundry Day!

Kleine wasjes, grote wasjes… Laundry Day is een Belgisch dancefestival in Antwerpen. Het festival ...

Whatmatters Weekend Tip: Dystopia

Haal die dansbenen maar boven!  Festival Dystopia in Fort 3 in Borsbeek pakt komende zaterdag ...

Wij gaan voor een DINNER ON A LAKE

Hadden we het gisteren nog over een heel bijzonder hotel, dan gaan we het ...

Hosting door Fraai