1821 Man Made…Omdat haren ook mogen verwend worden!

Ok, we geven het toe…Noem het metro-seksueel, hipster of God weet welk vakje je ons wil stoppen…bij Whatmatters zijn we niet vies van de spiegel en soms duurt het dan ook langer dan onze eigen op zichzelf al ravissante deerne om ons op en top klaar te maken. Zolang ze er nog zijn mag het voor onze haren net dat ietsje meer zijn. De juiste producten tijdens het wassen, de juiste geur en na het wassen, (en uiteraard drogen) de juiste gel of wax om ze volledig in de plooi te leggen…eerder stappen wij onze auto op weg naar het werk of andere gelegenheid niet in!

We ontdekten dan ook 1821 Man Made. Shampoo, wax of clay met de geur van gestookte Texaanse op vaten gerijpte whisky, vers geplukte tabak of versgeschept vanille-ijs. Een beetje tussen de vingers, uitsmeren over de handen en wrijven maar. Zonder dat ons haar er vettig van wordt, leggen we het nonchalant we zijn in alle mogelijke snits en vormen, uiteraard aangepast aan de gelegenheid.

Helemaal verlost zijn we nog niet van sommige ‘Bad Hair Days’ maar dit heeft meer te maken met de soms tegenpruttelende haarlijnen van uw redactieleden dan met de producten die we erop smeren. Doch willen we alvast meegeven dat deze ‘Bad Hair Days’ in tegenstelling tot vroeger, zelden nog voorvallen.

Ok, een busje shampoo of wax kost zo een 4 keer meer dan een gelijkaardig potje L’oreal dat je terugvindt in de Carrefour, Colruyt of Delhaize maar Whatmatters? Uniek zijn heeft dan ook zijn prijs, ‘That Matters’. Gemiddeld ben je gesteld voor zo een 25€ voor een potje wax of bus shampoo.

Wens je net als ons je haren te verwennen met een uniek product, neem dan alvast eens een kijkje op de Facebookpagina van 1821 of op de Webshop. Wens je echter de invoertaxen en leveringskosten te vermijden, hoor dan zeker eens bij Roel Melis, Hier hebben wij deze producten leren kennen.


You May Also Like

Exclusief horlogemerk IWC Schaffhausen opent whiskybar!

Wat zeggen ze wel eens? Alle goede dingen bestaan uit drie? Wel, wat als ...

Loop er bij als een model

Wij bij Whatmatters zijn mannen, die ook andere mannen het licht in de ogen ...

Met deze jassen kom jij stijlvol de winter door!

Winter = uitpakken Ok, wij zijn nog maar net uit de zwemshort en we ...

Hosting door Fraai