1821 Man Made…Omdat haren ook mogen verwend worden!

Ok, we geven het toe…Noem het metro-seksueel, hipster of God weet welk vakje je ons wil stoppen…bij Whatmatters zijn we niet vies van de spiegel en soms duurt het dan ook langer dan onze eigen op zichzelf al ravissante deerne om ons op en top klaar te maken. Zolang ze er nog zijn mag het voor onze haren net dat ietsje meer zijn. De juiste producten tijdens het wassen, de juiste geur en na het wassen, (en uiteraard drogen) de juiste gel of wax om ze volledig in de plooi te leggen…eerder stappen wij onze auto op weg naar het werk of andere gelegenheid niet in!

We ontdekten dan ook 1821 Man Made. Shampoo, wax of clay met de geur van gestookte Texaanse op vaten gerijpte whisky, vers geplukte tabak of versgeschept vanille-ijs. Een beetje tussen de vingers, uitsmeren over de handen en wrijven maar. Zonder dat ons haar er vettig van wordt, leggen we het nonchalant we zijn in alle mogelijke snits en vormen, uiteraard aangepast aan de gelegenheid.

Helemaal verlost zijn we nog niet van sommige ‘Bad Hair Days’ maar dit heeft meer te maken met de soms tegenpruttelende haarlijnen van uw redactieleden dan met de producten die we erop smeren. Doch willen we alvast meegeven dat deze ‘Bad Hair Days’ in tegenstelling tot vroeger, zelden nog voorvallen.

Ok, een busje shampoo of wax kost zo een 4 keer meer dan een gelijkaardig potje L’oreal dat je terugvindt in de Carrefour, Colruyt of Delhaize maar Whatmatters? Uniek zijn heeft dan ook zijn prijs, ‘That Matters’. Gemiddeld ben je gesteld voor zo een 25€ voor een potje wax of bus shampoo.

Wens je net als ons je haren te verwennen met een uniek product, neem dan alvast eens een kijkje op de Facebookpagina van 1821 of op de Webshop. Wens je echter de invoertaxen en leveringskosten te vermijden, hoor dan zeker eens bij Roel Melis, Hier hebben wij deze producten leren kennen.


You May Also Like

Webshop van de week : MR PORTER

Mogen we de leken voorstellen aan MR PORTER? Als je één webshop moet bezoeken ...

Dries scoort!

Online shoppen zit in de lift, ook bij de Belgische man. Althans dat wijzen ...

Heren, geef je ogen de kost, dit is de damestrend komend festivalseizoen!

Waarom een jeans kopen als je alleen de zakken, tailleband en wat naden nodig ...

Hosting door Fraai