Heren, geef je ogen de kost, dit is de damestrend komend festivalseizoen!

Waarom een jeans kopen als je alleen de zakken, tailleband en wat naden nodig hebt?
Dit moet Kendall Jenner gedacht hebben en een nieuwe trend werd geboren. Uiteraard zijn wij fashionable en hebben wij wel een jeans in onze kast hangen waar er bewust een paar gaten nonchalant in zijn verwerkt. En eerlijk, we houden ook wel van vrouwen die met een ‘boyfriend’-jeans vol gaten door de stad kuieren. Maar vergeet dus vanaf nu die ‘boyfriend’…deze zomer gaan ze een pak verder…Bedankt Kendall!


Nu denk je waarschijnlijk…weinig stof, weinig betalen? Vergis u niet, de next level jeans van Carmar Denim is te koop voor zo’n 168 dollar, omgerekend een 140 Euro. Niet weinig voor een, euh, luchtige jeans met de toepasselijke naam ‘The Extreme Cut Out Pant’.  Op Instagram zijn de meningen verdeeld. Van waanzinnig cool tot klaar voor het gekkenhuis.


Wij zijn alvast benieuwd of we deze broek zullen tegenkomen op de vele festivals die ons landje rijk is. In ieder geval heeft de broek een paar zakken…je kan er naast de vele verbaasde blikken dus ook nog snel je portefeuille kwijt!

You May Also Like

Whatmatters zoekt het uit … Hoe date je een topmodel?

Hoewel wij bij Whatmatters zelf al verstrengeld zitten in een vaste relatie met twee ...

39-jarige Pussycat maakt ons nog altijd dol(l).

39 jaar en nog steeds een body waar vele jonge twintigers van zouden gaan ...

Wat een snoesje die RTL-presentatrice Soesja del Monte Lyon

Bij Whatmatters hebben we een zwak voor sterren dat is algemeen bekend. Nu, kijken ...