Hang eens een Pagani Zonda in jouw mancave

En dan hebben we het niet over een grote poster in plexiglas…

Carlovers…we kennen er allemaal wel eentje die een driekwartje in de broek krijgt van een knallend en loeihard motorgeluid. Of meer nog, die zijn auto verkiest boven zijn eigen lief. Maar kennen we er ook allemaal eentje die zelfs zijn wagen ophangt in de woonkamer of mancave? Laat staan een hypercar met een waarde van dik boven het miljoen?

Ontmoet Pablo Perez, een rijke gozer die zowel een zeldzame Huayra BC als een Zonda Revolucion, speciaal voor baangebruik, in zijn garage heeft staan. Meer nog, hij komt er niet meer mee buiten, hij heeft de iconische superwagen gewoon opgehangen in zijn woonkamer. Tja, sommige doen het met een duur schilderij, anderen met een dure wagen…geen probleem toch?

You May Also Like

3 leuke bikes voor de stad

Stadsmens of niet een leuke fiets is een onmisbaar item. Zeker omdat je in ...

Heeft F1-rijder Max Verstappen een dikke nek?

Binnen een goede twee weken is het zover. De start van een een nieuw ...

Gucci pakt uit met unisex ‘Grip’ uurwerken

Een peperduur horlogemerk daar zeggen we geen nee tegen, maar dat wil niet zeggen ...

Hosting door Fraai