Hang eens een Pagani Zonda in jouw mancave

En dan hebben we het niet over een grote poster in plexiglas…

Carlovers…we kennen er allemaal wel eentje die een driekwartje in de broek krijgt van een knallend en loeihard motorgeluid. Of meer nog, die zijn auto verkiest boven zijn eigen lief. Maar kennen we er ook allemaal eentje die zelfs zijn wagen ophangt in de woonkamer of mancave? Laat staan een hypercar met een waarde van dik boven het miljoen?

Ontmoet Pablo Perez, een rijke gozer die zowel een zeldzame Huayra BC als een Zonda Revolucion, speciaal voor baangebruik, in zijn garage heeft staan. Meer nog, hij komt er niet meer mee buiten, hij heeft de iconische superwagen gewoon opgehangen in zijn woonkamer. Tja, sommige doen het met een duur schilderij, anderen met een dure wagen…geen probleem toch?

You May Also Like

Whatmatters verrast door YourSurprise

  We geven het toe, we zouden teleurgesteld zijn. Nu de zoon van onderstaande ...

PlayStation 5 komt er pas in 2020

Lads, slecht nieuws. De jongens die dachten tornooitjes Fifa ’19 onder de vrienden op een ...

Bootje vouwen!

Kajakken à la Tom Waes Jaren geleden is het dat ik de ‘waanzinnig wilde’ ...

Hosting door Fraai