Halle Berry…een vijftiger met een body van een twintiger…

Dé Bond-Girl die niet meer ouder wordt!
Wie herinnert zich de scène van Halle niet waarin ze in minuscuul oranje bikini uit het water stapt in “Die Another Day”? Veertig jaar na en een kleine verwijzing naar Ursula Andress als Bond-Girl in Dr. No. We halen eerst even samen deze herinnering op…

Wel, deze Hollywood-ster werd geboren op 14 augustus 1966…en wie goed kan rekenen weet dat ze dit jaar maar liefst 52 lentes aftikt! Maar, en laat dat het goed nieuws zijn…als je haar even volgt en nog beter bekijkt op Instagram sta je versteld van hoe goed geconserveerd deze knapperd nog is.
Foto’s met #beach bodies, fitness, Yoga en FitnessFriday laat ze de wereld zien dat een vijftiger nog lang niet versleten is, integendeel…ze laat menig twintigers en dertigers nog dromen van een echte Bond-Girl! Nooit gedacht dat we zouden zeggen dat we met een vijftiger wel eens de horizontale tango zouden willen dansen!

Unibet

unibet

You May Also Like

Sabine van Diemen, niet enkel een illusie!

‘There is now business like show business”, ons moet je het niet meer vertellen ...

Cathy van Cranenbroek heb je graag in je tuin zitten!

Waar we al die babes vinden? Bedrijfsgeheim sorry, al pikken we ze natuurlijk vaak ...

The Agent's creatiefste model? Wij denken aan Sevgi!

Creativiteit…een woord waar je veel betekenis aan kunt geven. Het wordt in de verschillende wetenschappen ...