Fitchick Claudia Jovanovski is Maxim Covergirl van het jaar! (Foto's)

En gaat zo lopen met een dikke $10.000 AUD…
Goed voor een dikke 6.500€ en shoots die de 25-jarige Australische strakke schone sowieso het meervoud zullen opleveren. Naast twee pagina’s in Maxim Australië en US natuurlijk want buiten de snelverdiende centjes was dit natuurlijk het grote doel van alle deelneemsters aan deze aantrekkelijke verkiezing.


Claudia is ook geen onbekende in het fitchick wereldje…zo werd ze al twee keer wereldkampioen in de INBA competitie, zowat een variant op de bodybuildingverkiezingen voor vrouwen maar dan met het enige verschil dat de vrouwen en vrouwelijke vormen en niet de opgehoopte spieren je punten laten scoren. Wij zijn alvast fan!


 

You May Also Like

Jaymi Westra, de bloedmooie vrouw die relaties op de klippen laat lopen…

Een gewaarschuwd man is er twee waard! Kom je ooit Jaymi Westra tegen en ...

Op de sofa bij model Céleste Vincent

Mensen die ons kennen weten dat wij, van Whatmatters, in onze bovenkamer soms rare ...

Hosting door Fraai