Fitchick Claudia Jovanovski is Maxim Covergirl van het jaar! (Foto's)

En gaat zo lopen met een dikke $10.000 AUD…
Goed voor een dikke 6.500€ en shoots die de 25-jarige Australische strakke schone sowieso het meervoud zullen opleveren. Naast twee pagina’s in Maxim Australië en US natuurlijk want buiten de snelverdiende centjes was dit natuurlijk het grote doel van alle deelneemsters aan deze aantrekkelijke verkiezing.


Claudia is ook geen onbekende in het fitchick wereldje…zo werd ze al twee keer wereldkampioen in de INBA competitie, zowat een variant op de bodybuildingverkiezingen voor vrouwen maar dan met het enige verschil dat de vrouwen en vrouwelijke vormen en niet de opgehoopte spieren je punten laten scoren. Wij zijn alvast fan!


 

You May Also Like

Nerize Peyper: alleen de naam doet al dromen!

Met een naam als Nerize Peyper moet je natuurlijk potten breken. Al zijn we ...

Femke Herygers prikkelt Instagram!

Wie nog denkt aan veldrijden als de naam Herygers valt, moet dringend zijn ‘katsjoe ...

Vergeet Britney Spears, hier is Mattie Spears

Hit me baby one more time! Nee, Mattie heeft in de verste verte niks ...

Hosting door Fraai