F1 Kemphanen Verstappen en Ricciardo maken opnieuw brokken in Camper Race (VIDEO)

Wij willen de verzekeringspolis van deze twee dekselse heren niet betalen!

Gelukkig hebben ze bij Red Bull sollen genoeg. Eén ding moet je ze nageven, de twee hoofdrolspelers van het Red Bull Racing F1-team maken het de kijkers alvast interessant om te blijven kijken. Ze geven, ondanks teammaats, elkaar geen duimbreed toe en het is alvast niet de eerste keer dat de beide heren samen in het decor belanden…tot grote afgunst van de grote baas natuurlijk. Soit, teamorders worden netjes genegeerd en het moet van het tijdperk Senna/Prost zijn geleden dat we nog zulke toestanden hebben gezien…heerlijk!

Voor ze komende zondag in Monaco de straten onveilig gaan maken, werden de twee kemphanen samen verwacht op het circuit van Zandvoort. Daar mochten ze elkaar eens in de vernieling rijden. Beiden aan het stuur van een Aston Martin moesten ze hun caravan, sleurhut of ‘camper’ uit de mond van onze Noorderburen na een paar rondjes circuit als eerste over de meet brengen.

Het resultaat kom je alvast te weten in onderstaande video. Bij Red Bull hopen ze alvast dat dit gezamenlijk uitje alvast de teambanden iets strakker heeft doen aanhalen…wordt in Monaco vervolgd…

 

You May Also Like

Omdat het nog sneller en krachtiger kan, de BMW M2 CS!

Sneller, krachtiger…en ook duurder… 30.000 euro om precies te zijn, dat is de meerprijs ...

Racen op de openbare weg: de McLaren 620R

Wij zetten niemand aan tot… Maar informeer je best bij je makelaar over een ...

Hosting door Fraai