Ex-Miss België Annelies Törös schittert in Miami Beach

We belden even naar Frank Deboosere om eens te polsen wat weer we komend weekend mogen verwachten…zijn antwoord luidde als volgt…

“Zaterdag krijgen we zonnig weer met hier en daar hooguit enkele sluierwolken. Het wordt warm met maxima tussen 17 graden aan zee of op de Ardense hoogten en 22 graden in Belgisch Lotharingen. In het centrum verwachten we maxima rond 20 graden. Er staat een overwegend matige wind uit het noordoosten. Ook zondag wordt het zonnig en warm. De maxima stijgen zondag tot waarden tussen 20 en 24 graden”

Voilà, bijna beachproof om ons morgen of zondag aan één of ander strandbar in Knokke of omstreken te nestelen, denken we dan…tenzij je Annelies Törös heet, zij geniet van een welverdiende vakantie (of is het toch een beetje werken?) op Miami Beach en zij laat ons alvast zien dat ze bodyproof is tegen het moment de zomer naar ons land afdwaalt. Het knap snuitje op een nog perfecter en mooi gebruind figuur laat ons alvast nog eens herinneren waarom zij ooit gekozen werd tot lands mooiste. Wij zijn fan! #teamannelies

Today ⚡ #miami #miamibeach #bikini #beach #summer

Een bericht gedeeld door Annelies Törös (@anneliestoros) op

You May Also Like

Onze Miss Laura Oliveira Granja gaat nu ook voor het kroontje van Miss België

En voor ze helemaal bekend is, gaan we nog snel voor een kort interview… ...

Hoe zou het met de mooiste gezochte ‘boerin’ van Vlaanderen zijn?

Kennen jullie Romina Paret nog? Mannen, we kunnen terug het ‘kaske van den tv’ ...

Maak kennis met bikinimodel Gala Serré

Waar wij aan denken bij het woord Gala? Een groot feest, eventueel het one ...

Hosting door Fraai