Een vrijgezellen vieren doe je zo! (Video)

Tenminste als je Jon Olssen heet…

Wij hadden er eentje in het verschiet maar omstandigheden hebben er anders over beslist. De volgende die gaat trouwen binnen de Whatmatters-crew kan er dan maar beter voor zorgen dat we een dubbel en dik vrijgezellenfeestje voorgeschoteld krijgen. Of beter, hij die de boel moet organiseren. Inspiratie genoeg als we de vrijgezellen van professioneel skiër en vlogger Jon Olssen even bekeken. Hij kreeg zonet de waanzinnigste vrijgezellen die we ooit gezien hebben.

Geen grens geen grens…

Alsof Kraantje Pappie mee stond te zingen…Jon Olssons vrijgezellenfeestje kende geen grenzen. De vlogger, goed voor meer dan één miljoen volgers, deelde dan ook wat graag aan de wereld hoe zijn vrijgezellenfeest dat niemand zou willen missen eruitzag. Kosten noch moeite werden gespaard. In een privéjet naar Barcelona? Stripacts,  raceauto’s, een potje polo en daartussen sloten champieter? Niks was teveel.

Dus heren, vergeet vrijgezellen waarin je je verkleedt en ronduit belachelijk maakt voor gans de Grote Markt of Meir. Je bent niet bezig met een studentendoop wel? Dat kan dus beter en haal daarom alles uit de kast als het gaat om vervoer, ravissante dames en lekkere druivensap met bubbels en vergeet vooral de filmpjes die er gemaakt worden niet te verbranden…ook het trouwfeest mag nog doorgaan, weet je wel?

 

You May Also Like

4 geweldige restaurantconcepten

Hey, wij wonen in Antwerpen, wij hebben alles toch al gezien? Wel, vergeet het. ...

5 redenen waarom de Amalfikust wat voor jou is

Houd je van het goede leven, ben je verzot op pasta en beschik je ...

Doutzen Kroes lanceert nieuwe campagne voor Hunkemöller en wij waren erbij! (Foto's + video)

Schoon volk in Barcelona… Terwijl wij met manlief en bekende DJ Sunnery James een ...

Hosting door Fraai