Een fiets opbergen in jouw crib doe je zo!

Of je nu een diehard wielertoerist met een Pinarello Dogma frame van 6.000€ ofwel die verzamelaar van vintage koersvélo’s waarmee Eddy Merckx  begin de jaren ’70 de flanken van de Ventoux opknalde bent…jouw fiets verdient een bijzonder plaatsje in jouw crib…ook al heb je niet de mogelijkheid jouw kostbaar hebbedingetje te stallen in een afgesloten garage.
Hier heb je alvast wat ideeën om jouw living, inkomhal of voor de echte liefhebbers die met hun fiets zouden gaan slapen, slaapkamer te simpen met een fiets. Van een dressoir tot een ophang-systeem aan de muur of het plafond…laat je inspireren…


 

You May Also Like

Whatmatters Roadtest: Abarth 124 GT

‘Wat Als?” Je een MX5 of Fiat 124 Spider nog meer pimpt… Dan heb ...

Maak kennis met de Porsche 911 Turbo S Exclusive

Hoewel ik zelf niet verder kom dan een Volvo en Jens tegenwoordig grote sier ...

De krachtigste SUV ter wereld: JEEP Trackhawk!

Een Jeep met 700 pk, daar kan je met de kinderen al eens mee ...

Hosting door Fraai