Driewerf Hoera! Het is 5 Mei: Internationale Dag van Naakt Tuinieren!

De weersomstandigheden zijn alvast gunstig! De kans dat je vandaag je knappe buurvrouw of strak onderbuurmeisje in haar naakte zelve het gras ziet afrijden, de plantjes water geven of de buxus ziet snoeien, is op een dag als vandaag gewoon groot. het is dan ook de Internationale Dag van het Naakt Tuinieren. Maar voor je zelf met je snikkel door de voortuin loopt, best even opletten want het is niet overal toegelaten!

De World Naked Gardening Day vindt traditioneel plaats op de eerste zaterdag van meiEen dag die  in 2005 in het leven werd geroepen door de Amerikaanse nudistenorganisatie Body Freedom Collaborative. Zij verkondigen maar al te graag dat het wieden van onkruid, zaadjes planten en bloemetjes plukken net zo goed naakt kunnen gebeuren. Volgens BFC is naakt tuinieren zelfs “een gezonde praktijk die aan een positief zelfbeeld kan bijdragen.” Waar wachten we nog op?

Op de zedenpolitie? Naakt tuinieren niet zomaar altijd en overal toegelaten. “Zelfs in je eigen tuin kan dat leiden tot openbare zedenschennis”, vertelt Nicolas Del Piero van de Leuvense politie. “Als er geen inkijk in je tuin is, doe je wat je wil. Maar als buren je kunnen zien en het melden bij de politie, is het strafbaar. Er wordt dan een PV opgemaakt voor exhibitionisme. Dat wordt nadien behandeld door een procureur. Die beslist dan of de klacht eventueel geseponeerd wordt, maar het kan ook tot een minnelijke schikking leiden of voor de rechter eindigen.”

Dus kleine tip…achter in je afgesloten tuin doe je wat je wilt…tijdens het inzaaien van de voortuin aan de straatkant hou je misschien best toch nog wel even een broekje aan…Geniet ervan!
Credits: Instagram
 

You May Also Like

Is Britney Spears de volgende wiens sextape online komt?

Oops, I dit it again! We polsten even naar haar reactie en we kregen ...

Zoë Timmermans is een mooie aanvulling onder WAG's Rode Duivels

Birger Verstraete brengt meer dan alleen een meerwaarde op het veld… Wat hebben (de ...

"The Gringo" met Charlize Theron is een film die je moet gezien hebben!

Zin in een avondje onvervalst filmplezier? Wel, dan hebben wij alvast een zeer goede ...

Hosting door Fraai