Door roddelpers geteisterde Yolanthe Cabau (Sneijder) laat zich nog eens van heerlijkste kant zien!

Is haar huwelijk met Wesley Sneijder op de klippen gelopen? 

Volgens Wesley, die momenteel aan het ballen is in Qatar, zijn de insinuaties over zijn huwelijk met Yolanthe ‘absurd’. “Dergelijke geruchten worden gedragen door gekken, verspreid door haters en geaccepteerd door idioten”…postte hij afgelopen week op Instagram nadat er ‘roddels’ over relatieproblemen opdoken in een Nederlands roddelblad.

Feit is wel dat Yolanthe haar naam op Instagram veranderde.  Waar ze eerst nog Yolanthe Sneijder heette, gaat ze tegenwoordig opnieuw als Yolanthe Cabau door het sociale media leven. Volgens Wesley heeft Yolanthe haar naam al een tijdje geleden gewijzigd. Waarom zegt hij niet te weten…”Geen flauw idee” was het enige antwoord dat hierop kon gegeven worden.

In ieder geval blijkt Yolanthe er zelf niet teveel last van te hebben en gaat ze door met ons te verblijden met heerlijk mooie foto’s op Instagram. Mochten het inderdaad roddels zijn, zouden wij in de voetbalschoenen van Wesley het niet eens erg gevonden hebben om niet naar het WK in Rusland te gaan. Drie weken vakantie en gaan slapen en wakker worden naast deze knappe meid, daar kan toch geen WK tegenop? Wel?

You May Also Like

Malibu (90290) in vuur en vlam door Marisa Papen

En zo blijft het heet in Malibu… Even terug naar november 2018. In Californië ...

Nailed by Naila Nazer

Naila Nazer, een naam om bij weg te dromen en dan hadden we nog ...

Girl Next Door Madi Teeuws laat ons genieten van stevige workout

Om smoorverliefd op te worden… En Girl Next Door? Een beetje wel. Wij zijn ...

Hosting door Fraai