Door roddelpers geteisterde Yolanthe Cabau (Sneijder) laat zich nog eens van heerlijkste kant zien!

Is haar huwelijk met Wesley Sneijder op de klippen gelopen? 

Volgens Wesley, die momenteel aan het ballen is in Qatar, zijn de insinuaties over zijn huwelijk met Yolanthe ‘absurd’. “Dergelijke geruchten worden gedragen door gekken, verspreid door haters en geaccepteerd door idioten”…postte hij afgelopen week op Instagram nadat er ‘roddels’ over relatieproblemen opdoken in een Nederlands roddelblad.

Feit is wel dat Yolanthe haar naam op Instagram veranderde.  Waar ze eerst nog Yolanthe Sneijder heette, gaat ze tegenwoordig opnieuw als Yolanthe Cabau door het sociale media leven. Volgens Wesley heeft Yolanthe haar naam al een tijdje geleden gewijzigd. Waarom zegt hij niet te weten…”Geen flauw idee” was het enige antwoord dat hierop kon gegeven worden.

In ieder geval blijkt Yolanthe er zelf niet teveel last van te hebben en gaat ze door met ons te verblijden met heerlijk mooie foto’s op Instagram. Mochten het inderdaad roddels zijn, zouden wij in de voetbalschoenen van Wesley het niet eens erg gevonden hebben om niet naar het WK in Rusland te gaan. Drie weken vakantie en gaan slapen en wakker worden naast deze knappe meid, daar kan toch geen WK tegenop? Wel?

Unibet

unibet

You May Also Like

Model Josephine van Heule toont ons haar Europese kant!

Nog nooit een poot gezet hebben in de Verenigde Staten en er toch helemaal ...

Vlaamse Pareltjes XXXIII: Shanna Mols

  Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Shanna Mols (@shannamols) ...

Knappe Hongaarse Barbara Palvin showt wel heel bijzondere bikini

Gelukkig heeft ze een hand over om één en ander te bedekken… De Hongaarse ...