De Instagram van deze fotograaf moet je volgen als je onbekend 'modellend' Vlaanderen wilt ontdekken

Als je een idee wilt hebben waar wij onze pareltjes soms zoeken en vinden…

We worden geregeld getagd met onze naam op Instagram. Beginnende modellen die hopen op een artikel, wat aandacht of een vermelding op onze site…dagelijkse kost. Soms gaan we er natuurlijk ook gewoon gretig op in. Wie zijn wij om al het moois dat Vlaanderen te bieden heeft te negeren en egoïstisch we, euh, niet zijn, delen we dit dan ook maar al te graag met onze trouwe volgers.

Ondertussen hebben we ook wel wat contacten met verschillende fotografen en weten we dikwijls ook maar al te goed dat wanneer zij iemand naar voren schuiven, we er zeker van mogen zijn, dat er kwaliteit geleverd wordt.

Eén van die fotografen die mooi gerief op Instagram lost, is ‘Kurt VdV Photography’, Beachwear, lingerie & lifestyle fotograaf die vooral pendelt tussen België en Ibiza. Hij shoot ook meermaals voor gerenommeerde casting bureaus als Jackie Lee en The Agent. Meermaals zagen we daar dus al pareltjes passeren die ooit of later ook gewoon bij ons aan de beurt kwamen/komen. Dus…als je graag mee prospecteert…volg dan dit account. Spijt kan je er nooit van hebben! laat dat duidelijk zijn!

You May Also Like

De Queen van erotisch Vlaanderen? Elise van Vlaanderen!

Hoe we een tijdje terug met Elise van Vlaanderen in contact zijn gekomen, geen ...

Fatma Persoons, de Vlaamse Naomie Campbell

We pleiten schuldig. We zijn er al een paar keer op aangesproken en we ...

Voor Arianny Celeste gaan we K.O. !

Hiervoor incasseren we graag een paar slagen op onze muil… Zijn er nog sporten waar ...

Hosting door Fraai