De Caraïbische villa van Prince (inclusief paarse oprit) staat te koop!

Mark Coucke, een buitenverblijfje nodig?

Sinds Mark Coucke Anderlecht in zijn portefeuille heeft, ademt hij paars. Misschien is zijn volgende investering deze knappe Caraïbische villa van Prince, met jawel, een paarse oprit wel. The Prince Estate onthulde afgelopen week dan ook dat de enorme villa van Prince op de Turks- en Caicoseilanden onder de hamer gaat.


Het vakantieoptrekje van 929 vierkante meter heeft maar liefst zes slaapkamers, zes badkamers, een tennisbaan, zwembad, twee privé-stranden en een lang dok van niet minder dan 60 meter. Ook het zicht is fenomenaal want van ieder punt je ook kijkt, je hebt een panoramisch uitzicht op de kristalheldere zee.

Bieden kan alleen schriftelijk en kan je, na het tellen van je fondsen, nog doen tot 12 juli. Een startbod is nog niet gezet maar vermoed wordt dat het landgoed (dat in 2016 al eens te koop werd gezet) voor niet minder dan 12 miljoen dollar van eigenaar zal wisselen.


 

You May Also Like

Puma x Bobbito: 50 jaar suède eer je zo!

Londen was even the place to be!  Aan uitnodigingen geen gebrek op onze redactie ...

Een striphemel in Antwerpen

Op het vlak van pretparken mogen we in België niet klagen en net over ...

3-sterren gin: Gillemore Gin

Ok ik weet het, het is fout, maar ik herinner me vaag een serie: ...

Hosting door Fraai