De Caraïbische villa van Prince (inclusief paarse oprit) staat te koop!

Mark Coucke, een buitenverblijfje nodig?

Sinds Mark Coucke Anderlecht in zijn portefeuille heeft, ademt hij paars. Misschien is zijn volgende investering deze knappe Caraïbische villa van Prince, met jawel, een paarse oprit wel. The Prince Estate onthulde afgelopen week dan ook dat de enorme villa van Prince op de Turks- en Caicoseilanden onder de hamer gaat.


Het vakantieoptrekje van 929 vierkante meter heeft maar liefst zes slaapkamers, zes badkamers, een tennisbaan, zwembad, twee privé-stranden en een lang dok van niet minder dan 60 meter. Ook het zicht is fenomenaal want van ieder punt je ook kijkt, je hebt een panoramisch uitzicht op de kristalheldere zee.

Bieden kan alleen schriftelijk en kan je, na het tellen van je fondsen, nog doen tot 12 juli. Een startbod is nog niet gezet maar vermoed wordt dat het landgoed (dat in 2016 al eens te koop werd gezet) voor niet minder dan 12 miljoen dollar van eigenaar zal wisselen.


 

You May Also Like

Whatmatters Vacature-tip: 80 dagen gin zuipend de wereld rondreizen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor permanente leverproblemen! Tenzij je een cafébaas bent, is werken ...

De smaakexplosie van KABUMM

In moeilijke tijden is er gin, laat dat duidelijk zijn. Ook in makkelijke tijden, ...

Hosting door Fraai