Bruut geweld! Dit is de duurste Harley ever!

Het hoeft niet altijd op vier wielen te zijn! 

Terwijl wij eigenlijk wel dromen van een dikke Lamborghini of een nog dikkere Rolls, gelden voor echte venten soms gewoon, less is more…met andere woorden…geen vier maar wel twee wielen. Maar dat er daar ook wel eens over kan gegaan worden, bewijst de duurste Harley Davidson ever made, de ‘Blue Edition’.

Deze customized bike is een idee van de Zwitserse horlogemaker Bucherer en motorbouwer Bündnerrbike. Zij wilden de meest exclusieve Harley ooit produceren en daar zijn ze verdomd goed in gelukt ook!  De Harley is niet alleen voorzien van een waanzinnig design, met een prijskaartje van 1,79 miljoen dollar is hij alleen weggelegd voor de rijken der aarde…

Bleu Edition…de naam zegt het zelf. De schitterende blauwe tint is het resultaat van zes lagen gekleurde coating bovenop de originele metallic kleur. De tank is daarbovenop nog met 360 diamantjes ‘versierd’ én is nog voorzien van vergulde schroeven. Genoeg bling bling zou je denken? Nope! De tank bevat ook een uniek Bucherer-uurwerk waarin elementen van een motor op de wijzerplaat zijn verwerkt. Meer bling bling kan je je nog moeilijk voorstellen.

De sieraden van Bucherer versieren ook de handgrepen en er is een 5,40-karaats diamant bevestigd in een gepantserde glazen koepel op de tank. Je zou niet willen dat het dingetje tijdens een bezoekje aan je stamkroeg er wordt uitgehaald, nietwaar?

Alles is handmade en kostte diezelfde handen ongeveer 2.500 manuren. Ook dat kost geld natuurlijk! Soit, als je een unieke Harley onder jouw sjokkedeizen wil en je hebt een dik anderhalf miljoen eurootjes onder je matras liggen waar je nog snel even van af wilt? This is your call!
Oh ja, het lijkt ons niet direct een goed idee je ook in te schrijven bij de Hells Angels of de Outlaws…kogelvrij is hij net niet wetende dat dit wel eens de ultieme trofee zou kunnen zijn!

You May Also Like

Geslaagd? BMW lanceert BMW Concept 4

De meningen zijn verdeeld… De wauw’s, oei’s, nee’s, WTF’s, wisselden elkaar in sneltempo af ...

Hét zomerse klokje: Nomos Glashütte Ahoi Aqua Neomatik

Ben je voor blauw? Dan hoort dit klokje gewoonweg in je collectie. Zeker als ...

De fancy armsnoepjes van Mayford Amsterdam

Of het niet hoog tijd werd om nog eens een mannenjuwelen in de picture ...

Hosting door Fraai