Breaking: Zidane stopt als trainer van Real Madrid!

Wat als? Je alles als speler en trainer hebt gezien…

Dan geef je er de brui aan en ga je wat genieten van je pensioen en al de miljoenen die je de afgelopen jaren netjes bij elkaar hebt geraapt in het voetbal. Een andere uitleg kunnen we ons niet bedenken bij het feit net is gecommuniceerd dat Zinedine Zidane op zijn 45e stopt als trainer bij de ‘Koninklijke’ van Real Madrid. ‘Zizou’, die nog een contract had tot 2020 en afgelopen weekend nog de derde Champions League trofee op zijn naam mocht schrijven, zien we dus komend seizoen niet meer terug in de dugout van Bernabeu.

Een bericht gedeeld door zidane (@zidane) op

“Ik hou heel erg van deze club en ben heel dankbaar dat ik een groot deel van mijn leven bij Real Madrid heb mogen doorbrengen. Eerst als speler, daarna als trainer”, aldus de succescoach. “Het waren twee heel succesvolle periodes, maar nu voelde ik dat het moment gekomen is om te vertrekken. De ploeg moet blijven winnen en daarvoor is er soms verandering nodig. Voor velen zal dit geen steek houden, maar voor mij wel. Het is tijd voor iets anders.” Wat dat anders dan is, kunnen we alleen maar raden.

“Soms moet je aan het belang van de club denken. Real is een club die elke wedstrijd moet winnen en ik had het gevoel dat dit volgend seizoen moeilijk zou worden met mij aan het roer. Er zijn heel veel mooie momenten geweest, maar ook moeilijke momenten. En die moeilijke momenten ben ik niet vergeten. En ik wil geen moeilijk seizoen meemaken met deze club, de club van mijn hart. Daarom denk ik dat dit een goed moment is om te vertrekken. Ik ben heel triest en dit was een verdomd moeilijke beslissing om te nemen. Maar ik ben er wel van overtuigd dat dit de juiste beslissing is.”

Een bericht gedeeld door zidane (@zidane) op

Wat we hieruit kunnen concluderen is dat Zidane bang is om te verliezen. En kunnen we hem ongelijk geven? 149 wedstrijden verder zijn er 104 gewonnen, is er 393 keer gescoord en werden er 9 titels op zijn palmares bijgeschreven. Iets in ons zegt dat je dan inderdaad moeilijk beter kan doen én dat het kritische Real-publiek bij de minste tegenslag met de witte zakdoekjes zal beginnen zwaaien. De meute voor zijn dus en weg was hij…

En laat duidelijk zijn…voor de centen hoeft hij het niet meer te doen…

Een bericht gedeeld door zidane (@zidane) op

You May Also Like

20th Century Fox dropt eerste beelden van Marvel's nieuwste X-Men (trailer)

Al iets gepland op Valentijnsdag 2019? Volgend jaar geen ‘Fifty Shades’-film op Valentijnsdag…vrouwlief is genoeg ...

“Blind getrouwde” Laura pronkt met welgevormd lichaam

Goeie grond in De Kempen… Of we naar ‘Blind Getrouwd‘ op VTM hebben gekeken? ...

Big Shaq doet het opnieuw en scoort ongetwijfeld terug een wereldhit

Eentje is geentje… Dus maken gewoon een tweede moet de internet sensatie Big Shaq ...

Hosting door Fraai