Bikinibabe Casey James lokt ons naar het strand

Ooit al gehoord van Casey James? Waarschijnlijk niet. Met wereldwijd nog net geen 50.000 volgers is dit nog een eerder onontdekt knap klein ding. Wel eentje met een mooi modellencontract bij Chic Management, één van de betere bureau’s die Australië herbergt.


Knap klein ding? Met haar 1m68 kan je haar niet bepaald groot noemen. Maar wel eentje met de juiste vormen want met een borstomtrek van 83cm en heupen van 88cm speelt ze haar vrouwelijke troeven wel helemaal uit! Ideaal om af en toe (soms naakt) rond te huppelen op het bekendste strand dat de Oostkust van Australië bezit, Bondi Beach!
Gelukkig zijn er ook mensen die dit tafereel maar al te graag vastleggen…en wij? Wij genieten mee!

You May Also Like

Finaliste Miss Ocean Couture: Laura Duymelinck

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Pakt knapperd Donna De Graef het kroontje van Miss België?

Morgen is het zover! Dan wordt er opnieuw een nieuwe Miss België gekozen. We ...

Lisa, knapperd met een peperkoekenhartje…

Het is weekend en in het weekend halen we bij Whatmatters wel eens de dansbenen ...

Hosting door Fraai