Astrid moedigt Rode Duivels aan in eigen voetbaltenue

Het hoeft niet altijd een Hazard, De Bruyne, Mertens of Lukaku te zijn…
Nope, als er dames komende zomer op de marktpleinen onze Rode Duivels mee naar de wereldtitel schreeuwen, kunnen ze dit ook in een ‘Astridje’ doen. Het is sowieso al beter getailleerd zodat de vrouwelijke vormen iets beter uitkomen dan in dat veel te dure mannenshirt. Verder heeft de ‘Astrid’-versie een heerlijke quote in plaats van een naam en nummer van een overbetaalde superster.
Het promoten doet Astrid Coppens lekker zelf! Met een mooie front en een nog mooiere back laat ze zien dat ze ondanks ze de dertig al ruimschoots gepasseerd is, er nog mooi en strak uitziet! ‘We Love to Score’? We duwen hem hier inderdaad graag binnen!
Oh ja, kopen kan HIER!

Unibet

unibet

You May Also Like

Knap en eerlijk ding ontrafelt leugens van Instagram

Niets is wat het lijkt! Zijn die knappe babes waar wij ons op verlekkeren ...

Zuiderse knapperd Shallie Abbiusi geniet van het leven (Interview)

Noem één gelaatsuitdrukking die mensen sowieso mooier maakt en een lach is het enige juiste ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Efka Goovaerts

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...