ANTWRP laat ons Grillen & Chillen

Grill&Chill T-shirts en sweaters met een twist
Wij volgen de rekels van ANTWRP al langer. Het is een Belgisch mannenlabel dat al bestaat sinds 2006. ANTWRP brengt luxe, casual kleding, in het bijzonder T-shirts, truien, sweaters en overhemden in mooie kwalitatieve stoffen. De naam ANTWRP verwijst naar een unieke mix van Antwerpse mode, de vintage scène en de multiculturele dimensie van de stad. ANTWRP vertaalt de straatcultuur in originele printtechnieken met unieke resultaten.


Als naadloze overgang tussen de winter en de lente brengt ANTWRP een précollectie die bestaat uit T-shirts met een twist. Grill&Chill nodigt uit om een kreeftje of ander lekkers op de barbecue te gooien. Op sommige T-shirts staan de eenvoudige instructies te lezen: “Meat, fire, beer, repeat”. Op andere modellen vind je dan weer een reeks glazen gevuld met streekbieren of met satés, een varken en alle BBQ-accessoires. Kortom, een precollectie die geknipt is als vaderdaggeschenk.
Grill&Chill is vanaf midden mei te verkrijgen in de winkels. Prijzen beginnen vanaf 34,95€ tot 69,95€. Meer weten? Volg ze HIER.

 
 

You May Also Like

Verse koffie om mee te starten

Koffie om de dag door te komen Zonder koffie, geen Whatmatters, zo simpel is ...

3 plaatsen waar je deze zomer op vakantie kan

Ben je nog op zoek naar een leuk oord om een stuk van je ...

3 nieuwe hotspots

Nieuwe zaken schieten als paddenstoelen uit de grond. In dit artikel lichten we er ...

Hosting door Fraai