8 redenen waarom ZIJ verliefd wordt!

Jáááááááááren onderzoek zijn eraan voorafgegaan. Honderdduizenden thesissen zijn erover neergepend. Tienduizend seksuologen hebben hier dagelijks een mening over maar het is Whatmatters dat alle studies samenbundelt en dit jullie alvast met een wetenschappelijk geïnspireerd inzicht, dito humor op de wereld loslaat! Waarom krijgt net ZIJ die vlinders in de buik? Waarom is het net ZIJ die het kan verdragen dat je haar even (ongewild) publiekelijk affronteert? Waarom is het net ZIJ die er geen graten inziet de toiletdeur open te laten terwijl ze dromerig op de pot zit? Waarom is het net ZIJ die je even van je vervelende ochtenderectie afhelpt? Met andere woorden…waarom leeft net ZIJ op die roze wolk en is net ZIJ stapelzot op jou?

Uiteraard is liefde geen exacte wetenschap dat je kan gieten in formules als A2=B2xC2 maar met deze acht stellingen kom je er natuurlijk wel achter waarom zij dus voor je valt, of gelijk, ook niet. En dat hier best wat clichés worden bovengehaald bevestigt gewoon dat cliché’s, mja, niet meer dan terecht ook gewoon cliché’s zijn.

unadjustednonraw_thumb_4992

1 De ‘Ex’

De eerste is misschien niet direct de leukste om mee te beginnen. Maar lijk je qua uiterlijk op haar ex? Dan maak je gelijk een betere kans. Vrouwen zouden (in tegenstelling tot mannen) volgens een wetenschappelijk onderzoek uit 2011 sneller gevoelens ontwikkelen voor iemand die lijkt op haar (ex-)partner. Dus vind je haar ex een lelijke dragonder, weet dan als je ooit kans wilt maken, je hoogstwaarschijnlijk ook niet echt moeders mooiste zal zijn. Vind je nu plots de ex dan weer wel een fantastisch knappe kerel? Dan ben je gewoon een narcist, punt ander lijn.

unadjustednonraw_thumb_4993

2 Groene jongen

Ok, totaal verschillend met de gemiddelde Whatmatters-redacteur maar blijkbaar heeft een recent onderzoek aangetoond dat mannen die milieuvriendelijke aankopen doen aantrekkelijker gevonden worden voor een vaste relatie dan zij die gaan voor meer luxueuze aankopen. Of een Tesla dan milieuvriendelijk is, laten we in het midden…een bakfiets daarentegen…

unadjustednonraw_thumb_4994

3 Je ruikt ‘goed’

Ok, en dan hebben we het hier niet op een zondagmorgen op de pot na een avondje bier en pita met de vrienden. Toch is het zo dat de geur van mannen met een hoog testosterongehalte vrouwen wel weten te beroeren. We blijven zoogdieren, nietwaar?


4 Je gelaatsuitdrukking

Onderzoekers toonden nog niet zo zot lang geleden aan welke gezichtsuitdrukking het aantrekkelijkst gevonden wordt. Bij de vrouwen werden mannen die veel trots tonen, verkozen boven de man met de glimlach. Ook een vorm van schaamte werd door de onderzoekers als aantrekkelijk waargenomen. Voor je hier bewust beschamende handelingen gaat uitvoeren om je pruillipje op te zetten raden we aan dit toch even te overdenken. Lees beter als, bescheiden overkomen. Niemand wil geconfronteerd worden met die ongelooflijk beschamende kluns, laat dat duidelijk zijn! Tip! Zit je op Tinder? Haal die foto met glimlach alvast van je profiel!

5 Hey Pa!

Ooit gehoord van Elektracomplex? Wél, dit is de tegenhanger van het Oedipuscomplex. Met andere woorden, virale kerels die lijken op haar vader hebben een streepje voor. Heb je dezelfde haarkleur en ogen van je toekomstig schoonvader? De kans op een langdurige relatie ligt alweer hoger. Moest de arme stakker  ondertussen kaal zijn, raden we wel af je weelderige haardos niet af te scheren…we geven het maar mee, alvorens je onze redactie voor onnozelaars begint uit te maken.


 

6 Samson en Gert

Waarom is Gert voor veel vrouwen, inclusief 2/3e van K3 aantrekkelijk? Neen, vergeet die miljoenen! Die bevinden zich verspreid in plopkoeken en themaparken. Het gaat hem om Samson! Juist een hond! Met een hond aan je zijde wordt je betrouwbaar bevonden. Wil ze nog kinderen, zal ze alvast denken dat je ook over meer opvoedingskwaliteiten beschikt. En we fluisteren hier nog even mee (ze leest dit waarschijnlijk ook, vandaar)…een hond bij je hebben is voldoende…je hoeft er dus niet echt over één te beschikken. Let wel, een natte Chihuahua die plast en kakt waar hij staat en tegelijk ook nog eens haar schoenen kapot bijt is wel een ‘NO-GO’…opvoedingskwaliteiten hé?!

7 Even aantrekkelijk

Of zelf net iets minder mag ook! Wanneer je potentiële match er even goed of zelfs iets beter uitziet, heb je het meeste kans. Voel je je echter wel wat knapper, dan zal je sneller minder tevreden zijn over je partner wat in een later stadium van een relatie wel eens een reden tot naast de pot pissen en uiteindelijk een breuk kan leiden. Weet wel, dit werkt in twee richtingen. Ga dus niet voor die verschrikkelijk knappe bombshell als je zelf geen adonis bent. Tegelijk kan je beter ook die (lieve) draak links laten liggen.

thumb_couple-making-love_1024

8 Je speelt hard to get

Tja, hoeft hier nog uitleg over? Een vrouw die in eerste instantie niet de aandacht krijgt die ze hoopt te krijgen is geprikkeld. Ze zal er dan ook alles aan doen om toch de nodige aandacht van je te ontfutselen. Let op want je dans dan wel op een slappe koord. De lijn tussen je aantrekkelijk of je een ongelooflijke zak vinden is flinterdun. Het is dus een ideale aanpak om de aandacht te trekken maar als je niet snel meegaat in het verhaal heb je voorgoed afgedaan. En als je dan denkt, jammer, ik ga voor haar knappe beste vriendin…weet dan…vriendinnen horen en zien alles.


Heb je de liefde nog niet gevonden? Ben je met je hemelse crush nog niet verder geraakt dan een stiekeme blik? Dan kan je er misschien voor zorgen dat je met deze 8 wetenschappelijke vaststellingen alsnog in haar gezichtsveld komt! Succes!
Credits:
– Pinterest
– Giphy

You May Also Like

Reistip! Met de trein van de Westkust naar de Oostkust van de VS

Een eeuwige discussie…wat is het mooiste, beste of waar is het meest te beleven? ...

Sex on The Beach? Dit kan het grapje kosten!

In sommige gevallen draai je gewoon de bak in…we hebben het dan niet over ...

Hosting door Fraai