5 tips die jou beter maken in bed!

Niet dat wij alle wijsheid in pacht hebben maar wij botsten op een interessant en wetenschappelijk onderbouwd artikel dat we jullie niet mochten onthouden. Als het gaat om sekstips gaat het meestal vooral om technische zaken. Wij bij Whatmatters zijn niet de jongens die komen duwen op de kont om het juiste ritme te vinden. Wel hebben wij enkele oefeningen gevonden die je prestaties in bed alvast de hoogte in zullen jagen. Met andere woorden, met deze oefeningen maken wij van u een onweerstaanbare tijger!

To the point nu, de tips…wat heeft een man nodig om nog beter te zijn in bed?

1 Testosteron!

unadjustednonraw_thumb_4a6e

Wat ervoor zorgt dat wij ons gedragen als een echte vent? Juist, testosteron, het mannelijk sekshormoon dat je lichaam op natuurlijke wijze aanmaakt. En we hoeven niet te vertellen dat een hoog testosterongehalte zorgt voor een hogere sex drive. Maar hoe maak je testosteron aan zonder hiervoor naar de apotheek of duistere chinese website te moeten lopen of surfen? Simpel, een korte intense intervaltraining. Ideaal hulpmiddel is het roeiapparaat in de plaatselijke fitness.

Begin op het roeiapparaat met een korte opwarming. Roei vervolgens een halve minuut zo hard als je kan. Herstel in een lager tempo gedurende anderhalve minuut en herhaal dit acht keer. Krachttraining helpt ook. Dus pak de gewichtjes er minstens twee keer per week bij. Drie keer per week 20 minuten roeien en het testosterongehalte zal dusdanig gestegen zijn.

2 Uithoudingsvermogen

unadjustednonraw_thumb_4a6f

Niemand zitten wachten op krampen tijdens het rampetampen. Daarom kan je maar beter de spieren die je gebruikt tijdens de horizontale tango te versterken. Hiervoor hebben we alvast twee oefeningen! Oh, ja, hebben we ook al gezegd dat er in de fitness wel mooi volk ronddoolt?

De oefeningen dus…
Oefening 1, ga op je rug liggen, duw je heupen omhoog, span je bilspieren aan en pauzeer. Herhaal voor zestig seconden, met slechts twintig seconden rust tussen de sets. Blijf gaan voor zo lang als je kunt en herhaal dit in drie sets.

Oefening 2, steun op één knie en zet je achterste voet omhoog op een kleine Zwitserse bal. Maak een lunge en reik met je andere arm boven je hoofd voor een extra stretch. Hou dit een halve minuut vol en herhaal twee keer aan elke kant.

3 Bekkenbodemspieren

unadjustednonraw_thumb_4a70

Neen, dit is geen spier die enkel dames in de streek van de liefdesgrot hebben. Ook mannen hebben deze spieren die onontbeerlijk zijn voor een bevredigend seksleven. De spieren in je bekkenbodem zijn verantwoordelijk voor het stoppen van de urinestroom en oefeningen ter versterking van hen staan bekend als Kegels, vernoemd naar de Amerikaanse uroloog Arnold Kegel. Sterke Kegel-spieren helpen je een orgasme uit te stellen en zorgen er dus voor dat je in een geile bui niet na twee stoten bent gekomen.

Maar hoe oefenen we dit? Dat kan vanaf nu tijdens elke plaspauze. Begin met het onderbreken van de urinestroom. Als je daarmee vertrouwd bent, kun je deze spieren trainen door vijf seconden aan te spannen en vervolgens te ontspannen. Oefen dit in sets van 10. Extra tip? Gezien het wel wat oefening vraagt, ga zitten, of heb je zin de ongetwijfeld ondergezeken toiletbril op te kuisen?

4 Position Switch

unadjustednonraw_thumb_4a71

Neen, hier spreekt niet Dirk Porrez of Smos in Safety First…we hebben het hier over Yoga! We selecteren de betere posities die volgens ons kunnen leiden tot een beter seksleven.

Neerwaartse hond: Sta met je voeten een meter uit elkaar en plaats je handen op de grond in dezelfde breedte uit elkaar. Duw je billen in de lucht en houd dit één tot twee minuten vol.

unadjustednonraw_thumb_4a73

Cobra: Ga op je buik liggen en duw je bovenlichaam omhoog met behulp van je onderarmen. Houd je handen in lijn met je schouders en probeer dit ook tot twee minuten vol te houden.

Kroon: Plaats je handen voor je tussen je voeten. Leun naar voren balanceer met je ellebogen op je knieën.
En ook in de Yoga-klas ga je mooie en lenige meiden kunnen spotten…

5 Liefdesdieet


Geen topconditie zonder op je voeding te letten en dan hebben we het niet alleen over wat je eet of de hoeveelheid je binnensmikkelt. Ook wanneer je eet is belangrijk. Studies tonen aan dat af en toe vasten de aanmaak van testosteron bevordert. Een voorbeeld hiervan is het 5:2 dieet, waarbij je twee dagen in de week maar zeshonderd kilocalorieën eet. Ter illustratie, een pintje is ongeveer 120 calorieën per glas. Calorieën tellen is de opdracht dus.

Succes!
Credits:
– Giphy
– YouTube
– Pinterest

You May Also Like

Onze waaghals Mister C. ging een dag op Tinder…als vrouw!

We werden de afgelopen dagen/weken in de media overvloedig getrakteerd op fem-nazi-content, dermate overvloedig ...

Stella Dorrestein: Miss Beauty of Noord-Holland

We hadden beloofd om er geen grapjes over te maken. Wij zijn dan ook ...

Bewezen: Daarom heeft jouw lief het altijd té koud!

Herkenbaar? Terwijl jij de sweater aan de kant gooit, het aangenaam warm hebt en ...

Hosting door Fraai